tisdag 15 juni 2010

Dagens fyndIdag resulterade loppisturen i dessa fynd. Genast är jag sugen på att sy någon liten väska med dragkedja. Och läsa Lottabok förstås. Jag har fått dille på äldre ramar och planerar att göra någon form av tavelvägg med dem. De är ju både tjusigare och billigare än nya varianter.De här tror jag kan bli kul att använda. Det verkar vara siffror och bokstäver till namntavlor, ni vet sådana där som sitter i trappuppgångar med namnen på alla som bor i huset.

6 kommentarer:

Emmie sa...

åh, så kul med lite fynd!!

Anonym sa...

Men vilka fynd du har gjort! En del människor verkar vara gjorda för att hitta fynd. Jag lyckas aldrig... Kram

Matilda sa...

ååh, vilka fina bokstäver!! såna vill jag också ha!
får man fråga vad du köpte dem för?

ja, det kändes fint i hjärtat att se henne sådär nerborrad i min packning! :-)

londonbilder kommer! absolut!

jo, kommer bli lite klurigt det där med frisör... som tur är så brukar jag ju aldrig klippa mig speciellt "drastiskt" utan det är mest topparna.. och det BORDE ju de flesta klara av (men man vet ju aldrig!) ;-)

/ www.matildasalmen.com

Jo sa...

Åh, vilka fynd, särskilt bokstäverna och boken! :)
Tack sötaste och finaste Pysselpralinen för paketet med böckerna!!! Jag hade en riktig skitdag igår, för att vara riktigt ärlig, och när jag kom hem hade jag fått ditt fina paket och jag blev så HIMLA glad! Precis vad jag behövde!

Tack, tack, du är en fin vän! Kram!

Luna D Sign sa...

Jisses vilka bra fynd!!! Jag är glad att jag hittade din blogg för jag gillar den verkligen!
Hälsningar Malin

Fröken Fräken sa...

Jag och herr Fräken satt precis igår och pratade om att det inte är någon stil på skyltarna nu för tiden (jo, jag är lite skadad av mitt jobb och tvingar herr Fräken till diskussioner inom grafisk formgivning!) och det var minsann annat när det var filttavlor och sådana där plastbokstäver! Helcoola och jag vill också ha!!