fredag 5 november 2010

AwardTänk vad glad man blir när man upptäcker en ny blogg full av inspiration! Och ännu gladare blir man när den bloggaren bestämmer sig för att skicka en award i ens riktning. Tack Popetotrora!

Det ingår i awarden att skriva tre saker man tycker om att göra. Jag hade direkt kunnat kopiera Popetroras tre saker, eftersom de stämmer precis in på vad jag gillar att göra, men jag får väl försöka klämma ur mig någonting annat också...

- Jag tycker om att ligga och dra mig länge i sängen på morgnarna. Har ju inga barn så det är en lyx jag kan njuta av ganska ofta.

- Jag gillar att promenera, då rensar jag huvudet på tankar och får ny energi. Med eller utan sällskap är lika härligt.

- Jag är väldigt förtjust i att baka kakor. Gärna så krångliga som möjligt med flera moment. Trots det har jag ännu inte testat att göra macaroner, men det står på "To bake-listan".

Jag vill gärna skicka vidare awarden till Fyra rum och kök, Pysslajojo och Fröken Fräken.

2 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Tack tack! Det var väldigt snällt av dig att tänka på mig.

Håller helt klart med dig på punkt#1 - sovmorgon är det bästa! :-)

Önskar dig en riktigt fin helg!

Fröken Fräken sa...

Tänk alltså, ligga och dra mig i sängen, det är jag väldigt bra på också! Särskilt de dagar då väckarklockan ringer...

Tackar så mycket för awarden! Kul att en pysselpralin tycker att man har lite fiffiga idéer att komma med. Fastän det känns som om jag har halkat efter med pysslandet nu.. jag har hållit på med två tavor i en hel vecka nu och är ännu inte klar (!!!) Man får ju skämmas! ;-D