söndag 25 april 2010

Fri som en fågel

Jag känner mig fri som en fågel när jag kan sitta på en brygga i solen tillsammans med mina vänner. Därför lämnade jag tygerna åt sitt öde och valde att istället tillbringa eftermiddagen utomhus.

Med en rulle hönsnät och en ram från IKEA kan man göra sin egen anslagstavla. Och låta fåglarna sitta var de vill.

Fågelkortet och en liten fri burfågel fick följa med från Holland. Jag gillar fåglar. Det gjorde mormor också. Och det känns fint att tänka på.

5 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Tygerna finns ju kvar, det vet man inte riktigt säkert när det gäller sol och värme... ;-)

Ja, jag kansek får undersöka detta mer norska bibliotek någon gång...och se om det är någon stort skillnad. :-)

Hoppas du får en bra start på nästa vecka. Ha det fint!

Kan inte låta bli... Ordverifieringsordet denna gång är "horbilen". Låter lite sådär ska jag säga...

Fruädel sa...

Så mycket kul att se och läsa här varje gång jag går in hos dig, bloggandet har legat i lä lite nu sista tiden tillförmån för vårrensning, fix i pysselrummet, bygget och barn! Men nu är jag taggad att fota allt det nya! Vilka underbara tyger du har!!! Och skåpet blev ju pörfekt :-) tycker oxå att charmen ofta sitter i själva träet och är lite less på allt vitmålat även om det är vackert det med! Kram på dig! / Tess

Emmie sa...

tycker jag lät som ett alldeles utmärkt val! tygerna försvinner ju inte.. men det kan solen och vännerna göra.
fint!

Fröken Fräken sa...

Önskar att man kunde sitta på en brygga här med! Eller, man kan ju.. men i snålblåst och +3 grader är man ju inte särskilt sugen på det!
Tur att du hinner pyssla lite med hönsnät iaf, för en hel helg utan pyssel känns ju lite futtigare på något sätt. Har planer på att böja till korgar i hönsnät, men har hindrats lite av att man verkar få så mycket hönsnät över, eftersom någon tydligen bestämt att man bara kan köpa det i balar. Hmpf.
Men nu är man bara förkyld och orkar just inget förutom att dricka juice. Suck.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej igen!
Tittar in och tackar för din snälla hälsning om mitt skåp.

Ja...jag har också en massa hönstnät kvar, fick en hel del. Och så har jag ju redan en anslagstavla som den fina du gjort (fast min är köpt). Så nu funderar jag lite på andra ting att göra med hönsnät...kommer väl kanske på något tillslut. :-)

Hoppas du har haft en fin dag!