tisdag 20 april 2010

På bibblanNi vet den där känslan när man är inne på ett lite lagom stort bibliotek.
När man har plockat till sig ett par böcker som verkar ganska bra, kanske också en DVD till kvällen, och man plötsligt snubblar över den där boken...den där som man ju ville läsa för ett halvår sen, men glömde bort. Då känns det bara så lyxigt! För då får man ju ta hem den direkt, där och då. Och sen läsa i lugn och ro.

Den där känslan, jag får den ju varje gång. Men sen glömmer jag den lika fort. Och så dröjer det några månader innan jag går in på biblioteket igen.

Men idag var jag där och plockade famnen full av inspiration. Och sen satt jag hela kvällen i soffan med mitt broderi. Imorgon ska jag prova langettstygn!

5 kommentarer:

Evasleva sa...

Biblioteket är verklgien en skatt! Gratis lyx!!

Anonym sa...

Det var verkligen länge sen jag var på biblioteket. Måste nog ta ett besök dit snart. Kanske skulle ta med mig sonen oxå och gå runt och titta lite. De är ju faktiskt mysigt att vara där. Kram

Jo sa...

Biblan är ett grymt ställe! Jag älskar att fiffilura omkring där, men jag gör det på tok för sällan! Härligt med så många fina böcker att mysa med!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härligt!
Det var verkligen länge sedan jag var på ett bibliotek...har inte kommit så långt här i Norge ännu... ;-)

Hoppas du har haft en riktigt fin dag!

Emmie sa...

ja, jag är alldeles för dålig på att gå till bibblan..det är underbart att vara där tycker jag, det luktar så gott, det luktar böcker liksom..:)
jag var inne i det största biblioteket jag någonsin sett i Dublin, med massvis, jag vet inte hur många tusentals böcker från begynnelsen kändes det som. det var mäktigt värre..:)