lördag 5 november 2011

Bara en väldigt skön lördag

Så skönt det är att landa en stund vid datorn. Jag känner mig alldeles sömnig efter all frisk luft jag fick i mig under eftermiddagens Frisbeegolfrunda. Men snart måste jag nog sätta igång och röja undan sybordet för ikväll väntar vi vänner hit på spelkväll.

Jag har alltid älskat att spela sällskapsspel och äntligen verkar det som att vi hittat några nya spelvänner. Det enda knepiga är att alla roliga ordspel som jag älskar, helt går bort, eftersom våra nya spelpolare är engelsktalande hela bunten!


I vardagsrummet står förra veckans loppisfynd och snyggar sig. 


Ett helt oplanerat köp som ändå blev väldigt rätt.
Det måste ju vara någon sorts blombord. Fast jag kommer troligen att sprejmåla åtminstone kopparskålen. Eller kanske leta rätt på någon snygg bricka och lägga dit istället..?
Den blir hur som haver en helt perfekt förvaringsplats till alla mina garner och pågående soff-pyssel!4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Åhåhåh, sällskapsspel, det är skojigt det. Bara en liten detalj. Det kan möjligen vara så att både jag och herr Fräken är grymt tävlingsinriktade just när det gäller spel att stämningen kan bli en aningens... ansträngd...

Vad fina anteckningsböckerna blev! Jag ser framför mig hur du liksom svävar runt med stjärnstoft runt dig samtidigt som du syr dem och är såååå nöjd!

HannasHörna sa...

Hej hej! Åh vad kul. Jag älskar att spela. Fint fynd, jag tycker att du ska ha den som den är...kram o lycka till ikväll!

Jo sa...

Oj så fint blombord! Bra fynd, får jag säga!

Jag älskar också sällskapsspel! Det är ett väldigt trevligt sätt att umgås på. Vi spelar oftast Settlers eftersom våra mesta spelkompisar gillar det bäst. Men andra spel går också bra :)

Fröken Pyssel sa...

Hur snygg som helst, men stolen då, hur SNYGG är inte den! Vill ha!!!