tisdag 10 januari 2012

Speedblogga ett täcke


Om man inte har så mycket tid. Och man dessutom är för trött för att blogga eftersom man just försökt infria ett av sina vilda nyårslöften, att börja träna lite snyggt sådär. Då får det bli ett speedblogginlägg minutrarna innan nästa inbokade tv-program börjar.Snabbt som sjutton visar jag därför mitt gôrsnygga täcke som jag fyndade på en av mellandagsloppisarna. Det var inte på rea, men kostade bara 35 kronor. Så det gjorde kanske inte så mycket...

Nu tänker jag krypa upp där, i det där hörnet, och dra ena fliken av täcket över mig och fortsätta se den fascinerande historien om Hinsehäxan.
Kollar ni också?

8 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Snyggt täcke! Och bra tränat!

Emma sa...

Väääldigt snyggt täcke! Vill ha! Åh vad loppissugen jag blev. Hinsehäxan var väldigt bra, och snygg! Härliga kläder och miljöer:)

Made by Ina sa...

Verkligen super läckert täcke!
Kram Marina

Tyg och otyg sa...

Tack för kommentarerna. Det var en bra regel som din kollega hade också. Jag har dock lite dålig karaktär, så det skulle antagligen sluta med att jag bara gjorde sådant som var för mig själv. Eller, det är ju så det gärna blir, därav 30-minutersregeln. :) Matplaneringen tror jag egentligen inte behöver vara så jobbig, jag bor ju ensam dessutom så jag behöver liksom inte ta hänsyn till nån annans åsikter när jag bestämmer. :)

Tyg och otyg sa...

Och ja, det är verkligen trevligt med någon som tänker på vad man gillar! Iofs gillar min svägerska och jag i mångt och mycket samma saker, så vi har väldigt lätt för att hitta på presenter till varandra.

Lotten sa...

Riktigt snyggt täcke! Sådana är såå sköna i TV-soffan tycker jag!

Det kändes fel när jag skrev det.... jag vet ju att du INTE bor i Göteborg men jag blev nog förvirrad när du skrev om Medicinareberget ;-) Så där... nu släpper vi det :P

Kraam lotten

Julswappen sa...

Supervackert täcke! <3

Kraaaam
Sanna
www.krimskramsan.bloggplatsen.se

Fröken Pyssel sa...

Åh så fint! Bra klipp du!