torsdag 17 september 2009

Förklaringen!

Aha!
Nu har jag kommit på det. Ja, alltså varför det är så stökigt och kaosartat i den här "nya" lägenheten:

För det är nämligen två hamstrar som flyttat ihop!
Och den ena hamstern är fullkomligt kass på att ordna med förvaring. Och den andra hamstern drar utan att tveka igång tio olika fixa-projekt samtidigt. Gärna stora, gärna stökiga.
Resultatet av denna ekvation blir: prylar överallt, huller om buller, pysselöar lite här och där och en hel del ouppackade lådor på golvet i alla lägenhetens rum. Toan inräknad.

Men jädrar i min låda, för igår satte vi faktiskt upp den första hyllan i köket. Eller, ja, den första hamstern gjorde det, medan jag fixade mackor. Precis lagom jämställt tyckte jag. Som är rädd för att borra.

Men för att skryta lite då, så visar jag hur det ser ut på min sida av sovrummet. Det är nämligen den mest städade delen av lägenheten.
Sängbordet är ett loppisfynd, likaså skålen som passar perfekt som nattlig förvaring till min nya receptring. Lampan köpte jag på Åhléns rea och hästen norpade jag i en "varsågod att ta"-hög på jobbet. Den var illgrön förut men både den och jag trivs bättre när den är vitmålad.

6 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Vilket mysigt litet sängbord! Det tråkiga är ju bara att man nästan alltid bara hittar ett.. och oftast är det ju två man vill ha, ellar hur?
Hoppas få se lite bilder på ert hem snart, jag är så nyfiken! :-)
Kram

Fröken Fräken sa...

Det här var en bra början, jag vill se mer bilder från det nya plejset ju!! ;-)
Hamsterproblemet känner jag VÄL till. Herr Hamstern här samlar som en galning men har absolut ingen som helst insikt i sitt samlande utan klagar på alla andra som aldrig slänger något..! Fröken Hamster ska åka till Återvinningen på lördag och göra sig av med massvis med prylar som inte känns rätt längre.

Jag tycker också att borrande är läskigt. Och så slutgiltigt. Borrar man fel så blir det ju värsta hålet ju! Då är det lite lättare om man kan skylla på någon annan än sig själv...

Anonym sa...

Fin välstädad hörna!
Just nu har jag inte ens en sådan hörna då vi donar inför fotografering och försäljning. Mottot är "ner med halva lägenheten i förrådet". Pust.

Norrköpings Kulturhus sa...

Hej Pysselpralinen. Norrköpingskulturhus här. Du som verkar vara en pysslig och produktiv tjej. Vi söker saker till vårat café som vi kan sälja. Du kanske är intresserad av att komma och sälja dina saker hos oss?
Och vi vet också att du är en stjärna på att baka, så om du har vägarna förbi kanske du vill komma och tipsa om dina fantastiska recept och bakkonst. !
MVH Norrkopingskulturhus med vänner

Norrköpings Kulturhus sa...

Våran mail är
norrkopingskulturhus@gmail.com

Loppan Lorum sa...

Det är just det som är så bra med att visa upp sitt hem på nätet: man kan välja att bara visa upp de välstädade delarna! Och därmed också själv se det som är fint omkring en, istället för att bara se stöket. Såvitt jag kan se har ni det jättefint där hemma! ;)