onsdag 16 september 2009

Pysselrum

I min bloggbeskrivning står det att: "Knappt hinner denna pyssliga och lite pryltokiga flicka avsluta sitt senaste pysselprojekt innan hon har börjat på nästa. Därav en ständigt tillstökad lägenhet med pysselöar både här å där."

Om man då nyligen blivit sambo, i en tvåa med snedtak i varje rum och ganska så urusla förvaringsmöjligheter kan man snabbt konstatera att det blir finn fem fel i den beskrivningen
- pryltokig, pysselöar, påbörjar nya projekt innan det förra är avslutat, ständigt stökigt...å hej å hå.

Identifierade pysselöar: Symaskinen i vardagsrummet med två pågående syprojekt. Måleriprojekt på golvet i vardagsrummet. I köket står en pressglasskål som ska målas med glasfärg. Och i fåtöljen ligger en hög med nyinköpta tyger som ska strykas.

Det är kul att ha många projekt på gång, men jag hade gärna placerat dem i ett eget pysselrum...typ såhär...


bild: www.pysselrum.seHärifrån


Härifrån

5 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Ja ett pysselrum är verkligen en dröm för mig med! Vårt minimala arbetsrum upptas till hälften av sambons hobby spikböjning (en helt annan historia...) och resten lyckas alltid vara för belamrat med grejer för att man ska kunna pyssla där.

Men! Nu har vi ju köpt oss ett fritidshus, och där är det tänkt att jag ska kunna använda ett av rummen som pysselrum. Det blir gött! När det nu blir klart :)

jojohanna sa...

OOOHHH, vill också ha sådana pysselrum som du visar! Härligt och spännande med nystart. Hoppas du hittar plats för pysslandet =)

Jo sa...

Jadu, de pysselrummen ser ju verkligen ut som rena drömmen! Nu har ju jag ett pysselrum, men inte lika stort eller fint som de du visar ovan. Och det hindrar definitivt inte mig från att bilda pysselöar i resten av lägenheten. Man vill ju liksom inte sitta och sticka i sin ensamhet i pysselrummet, utan i soffan med sambo och katter..?
Vad härligt att du äntligen har blivit sambo iallafall! :D Ni får bo bland pysselöarna en stund och spana efter en större lägenhet (eller hus?!) där avståndet mellan själva pysselöarna kan öka :)
Har du hittat nåt skoj att sysselsätta dig med? Hoppas att du har det bra iaf nu när du slipper el Stockholmo!
Kram

Towe sa...

Vilken sot blogg med ett himlans lackert bloggnamn. :) Tank om man hade ett pyselrum... hade varit mysigt! towe.

Åsa sa...

Vilka rum!! ja, tänk om man hade det preci så... vilken fin blogg du har förresten, ska kika in här ofta!