fredag 20 november 2009

AdventspyntatNär vi var i Göteborg förra helgen smet jag in en stund på Balders Hage. Där var det adventspyntat som aldrig förr och fullt av fina saker. Jag köpte en fin zinkbricka som kommer passa perfekt som adventsljusstake.De hade dekorerat så vansinnigt snyggt och för att jag skulle komma ihåg hur det såg ut tog jag ett par bilder på skyltningen. Eftersom jag inte är så bra på att komma på kreativa dekorationsidéer ur eget huvud samlar jag på mig inspiration och idéer när jag ser den.

Om jag inte tar ett kort brukar jag oftast glömma bort vad det var jag såg. Så har jag tur är kameran i närheten när jag ser något extraordinärt.

Sen kanske det inte alltid uppskattas att man tar kort i butiker, men än så länge har jag inte råkat ut får några kommentarer. Och den här gången köpte jag ju faktiskt en sak också. :-)

5 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Ja det är en "farlig" butik den där, särskilt så här före jul. Själv har jag belagt mig själv med shoppingförbud just nu, så det får bli till att julpynta stugan med vad jag kan hitta i gömmorna och skogen :)

Fröken Fräken sa...

Jag har ju fortfarande inte kommit till vare sig Balders Hage eller Grönbergs interiör, så gissa om jag lider fortfarande. Kanske måste köpa en till sådan där keramikljuskrona bara därför! Nog tycker jag att affärerna kan tåla om man fotar lite, tex med mobilkameran. Börjar man montera upp stativ och arrangera om på hyllorna kan de möjligen få säga till i affären.

Ja, det blev Ikeas billiga spetstyg till Billys dörrar. Fast nu finns det visst inte kvar i sortimentet längre. Egentligen har jag bara tänkt testa med det tyget som jag ändå hade över hemma och sedan köpa något annat. Men jag blev mer nöj än vad jag trodde, så nu får det nog sitta kvar!!

Här ska det målas köksbord. Men först, hemlagad pizza!

Jo sa...

Jag gillar den butiken, men oftast ser jag fina saker som jag dels inte vet vad jag ska ha dem till, dels så passar de inte in här hemma. Men jag gillar butiken och kan gå och fingra på sakerna läääänge :)

Sofia och Marie sa...

Jag brukar också fota när jag ser något inspirerande på stan! Har bl a tagit en del bilder inne på Indiska - som just nu överträffar sig själva! Såååå mkt fint!! Kommer bilder på vår blogg senare idag, troligen.. :-)
Vad gjorde man innan mobilkameran?!

Pysselprinsessan sa...

Fint fint! Det verkar vara en perfekt butik för mig under Gbg-besöket! :)
Kramar