måndag 2 november 2009

Ibland vet man inte var man ska börja...eller fortsätta...

Ibland har jag så många idéer att jag bara inte vet var jag ska börja. Precis så är det just nu. Näst intill handlingsförlamning. Det är ju faktiskt skitjobbigt att ha så mycket kul pysselprojekt att välja mellan!

Men jag tror att jag har bestämt mig. Jag ska nog fortsätta på ett halvfärdigt syprojekt som hamnade i tygskåpet vid senaste storstädningen.

Eller kanske ska jag ändå ta itu med mina broderier som väntar i pysselpåsen..?

Och tja, skulle inte det vara kul så kan jag ju alltid fortsätta med "virkprojektet".
Fast jag vet inte.
Alltså vet ni hur joooobbigt det är att virka egentligen?!!

Ja för det kan jag annars berätta. Tidigare i veckan när jag äntligen påbörjat mitt sedan länge påtänkta "virkprojekt" höll jag nämligen på att fullkomligt gå in i väggen av utmattning. Det kändes som att jag hade jobbat med hårt kroppsarbete, typ skogshuggeri, i minst 5 timmar när jag tillslut lade ifrån mig virkningen.

Och då hade jag bara åstadkommit det här...Och jag som var så laddad, med en virkskola från 70-talet......och ett fint mönster från Stoff & Stil.Nä, det är något som är fel alltså.

5 kommentarer:

Jullan sa...

Ge inte upp! Har du ingen bekant som kan visa dig? Du kanske krånglar till det mer än du behöver! Hoppas du lyckas och kommer på knepet!

Fröken Fräken sa...

Nämen, då har jag alltså kommit längre på min virkade matta? Ett avstannat projekt eftersom mattrasorna tog slut innan mattan blivit större än en kudde. Känns ju kanske inte så lyckat att börja med att virka en matta när man inte virkat på evigheter. En basker till en igelkott hade kanske varit mer lämpligt. Men som sagt, jag tror också att det gäller att inte ge upp. Särskilt när man virkar runt brukar det krångla i början..

Men annars tycker jag att det låter himla trevligt att ha massor med pysselprojekt på gång.

Jo sa...

Ojdå, träningsvärk? Jag brukar kramphålla i virkningen när jag inte har virkat på ett tag och om jag dessutom virkar smått så blir det ännu värre! Håll ut, det blir lättare när du kommer ut lite på de större varven! Heja!

(en ergonomisk virknål kanske är nåt för dig annars? Lättare att hålla i)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!! Vilken fin o pysslig blogg du har!!
älskar pyssel..o vet du vad mer...har med fika som intresse!!!

Kram ♥ Millan

Monkan sa...

Vilken fin... plupp :-) Tänk vad man kan åstadkomma på bara fem timmar! ;-) Men stackars Pralin!!! Men nog ser det väl ut att vara 18 maskor där? Så om det är hatten du gör så är det väl rätt? Jag tror det kommer gå lysande :-) annars får du komma hit på studs! Gärna med bullarna :-))