torsdag 11 februari 2010

PysselkvällIgår bjöds det på trevligheter! Jag och några kollegor var hembjudna till söta J på pysselkväll och fika. Eftersom en av tjejerna är stick-proffs satsade vi självklart på ett stick- och virktema. Det stickades på en babykofta och en babyfilt och själv tog jag med mig ett virkmönster från Stoff & Stil.

Eftersom det fanns ananaspaj att avnjuta, en busig gos-hund att leka med och roliga vänner att prata med kanske jag inte kom så långt på mitt handarbete... Men vad gör väl det när man äntligen har hittat ett par fina pysselkompisar i nya byn. Jag hoppas och tror att det blir fler tillfällen att virka vidare!

5 kommentarer:

Zazzan sa...

Åh, vad härligt!
Vi var också ett litet pysselgäng här förut, men nu har vi blivit lite utspridda här och var och slutat tyvärr.
Men jag hoppas jag ska hitta lite nya pysselkompisar för det är så himla mysigt tycker jag. :-)
Kram

Empan sa...

Oj, vad mysigt det låter!!
Spännande med virkning, jag håller ju på med stickning, men blev allt lite sugen på att testa virkning också. Har för mig att jag har prövat det i skolslöjden på den tiden när det begav sig..:) men det var ju så längesedan!

Jo sa...

Heja! Sen kör vi fortsättningskurs när ni är här och köper vaniljbullar nästa gång? :)
Det är superbra med pysselkompisar, för hur förstående och snäll J än är när det gäller pyssel, så är han ju dock inte intresserad av det själv, så för hans skull är det bra med pysselvänner som man kan prata sånt med! och det blir dessutom en fika med mål (eller så kan man skylla på pyssel för att få fika ;) )

Skoogstrollet sa...

Vad mysigt det låter. Jag hade också velat hitta ett sådant pysselgäng för att få både pyssel, umgänge och fika i ett. Nu är det sällan det blir av även om det finns en viss längtan efter virkning bland annat.

Evasleva sa...

Vad kul! Jag saknar en pysselgrupp. Det vore kul. Jag har i alla fall en ny mammaledig vän som också gillar att pyssla :)