söndag 14 mars 2010

Det blommar i mitt kökOch tack o lov för det. Resten av lägenheten ser nämligen ut som hej-kom-å-hjälp-mej!

Jag kan inte begripa att det kan ta så lång tid att få ordning på sakerna efter en flytt. Idag har vi ägnat halva dagen åt att försöka skapa ordning i kaoset. Herrn i huset har skruvat ihop en byrå (tack för att jag slapp!) och själv har jag rivit ut alla saker jag stoppat in i klädkammaren...bara för att sedan ställa in dem igen. Fast lite mer strukturerat andra gången.

Men det går framåt, nu finns det egentligen bara ett par lådor kvar att packa upp.
Vilket innebär att vi snaaart kan vi börja med det roliga småplocket och piffet! Jag längtar.

3 kommentarer:

Ida sa...

Åh vad gulligt med blomma i kaffekopp! Nu fick jag en idé, tack! Ha en bra start på veckan, kram Ida

Fruädel sa...

Hihi, älskar lilla notblocket! Härligt med lägenheten, alltså inte allt som ska göras, du förstår vad jag menar, att ni kommit in och är på G. VÅR tänker jag när jag ser din söta blomma! Hur jag hinner med att pyssla??? Du pysslar ju minst lika mycket så jag skickar frågan tillbaka ;-) Nä men tiden finns väl egentligen alldrig men jag pysslar efter jobb, mat, barn, bygget när vi kommit in för kvällen och kollar på tv. Sisådär 21 snåret och framåt, när jag inte bloggar vill säga, hihi! Sen det där med sömn....mja, ska bli bättre på det!
Kram på dig duktiga du!/Tess

Evasleva sa...

åh så sött!
Tänk vad blommor kan göra! Även om allt annat är förjävligt så är de i alla fall fina och glada på nåt sätt :)

Jag får inte längre montera ihop ikeamöbler hemma. Jag gör fel. Jag och ikeabeskrivningar går inte ihop. Jag vet inte vad det är för fel ;)