fredag 23 juli 2010

Man får sy som belöningIdag har jag varit duktig och sökt ett jobb. Så nu kan jag unna mig några timmar framför symaskinen, eller vad säger ni?

Egentligen hade jag snart tänkt åka till havet. Men jag har för många kul projekt på gång här hemma, så det får nog vänta. Dessutom är Herrn Kärlek i Tyskland och kollar på Formel 1 vilket innebär att jag kan sitta vid symaskinen hela natten om jag vill utan att störa en kotte!

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Se på Formel 1???
Ja, sådant förstår jag mig inte på. Men sy, ja se det förstår jag mig på, och att ibland bör man få spinna på halva natten och mer därtill. Här alterneras mellan måleri- och syrprojekt, så att man har något att göra medans färgen torkar (det är alltså bra att ha många projekt igång samtidigt, även om det leder till lite stök. Man måste ju se till att utnyttja varenda dyrbar sekund när det nu bara återstår nio futtiga dagar av semester....)

Man köpte ju en finfin stol för en tjuga igår, fast efter att färg, slippapper, spackel inhandlats blir nog stolen till slut liiiiite dyrare... Men det var det värt efter att ha lyckats vända en miserabel natt till en härlig dag!

Evasleva sa...

Åh vad avis jag blir. Jag är så sugen på just att vara ensam hemma och få sitta och sy hur mycket jag vill! :)
Men idag ska jag och maken ha barnvakt över natten för första gången så det är inte fy skam det heller :)