söndag 11 juli 2010

Vilken tur, Lotta!Tur kan man verkligen kalla det när man hittar fyra Lotta-böcker på en sällan besökt loppis. En var dubblett, men det gör inte så mycket när man betalar 10 kronor för alla fyra. Dubblett-kompisen, som jag redan hade hemma, köpte jag på ett antikvariat i Norrköping för några veckor sedan för 45 kronor - typiskt, Lotta!Men det verkade som jag hade en alldeles särdeles tur just den här helgen. Skåda den där plastiga, ful-orange härligheten som står bredvid Lottaböckerna. Den fick jag syn på vid kassan på ovan nämnda loppis. Den hade en prislapp på sig men mannen som tog betalt var ändå, av någon oförklarlig anledning, lite tveksam till att sälja den. Tillslut gav han med sig och jag jublade högt inombords. För en sådan kalender har jag letat efter precis hur länge som helst. Och en tia, det var den faktiskt värd.

5 kommentarer:

Emmie sa...

hihi, vilka fynd! åh, kalendern var bra fin!

Anonym sa...

Härliga fynd!!

Jo sa...

Du är ju grym med de där Lottafynden! :D

Fröken Fräken sa...

Jag tycker mig se att den tredje boken uppifrån är "Visst är det konstigt Lotta" vilket är den Lottabok som fick mig fast för hela serien! Bra kap där! Jag spenderade stora delar av gårdagen i en solstol med Lotta - enbart de böcker där hon har sommarlov och hänger i Rönnvik of course!

Vaddå, ha för många tyger? Jag fattar ingenting! Inte går det ju.. är det något man har så är det ju för lite tyger!! (alla mina semesterfyndade tyger var förresten på rea - lintyg för 29 kr/m var finemang!)


Och nu är det jag som drar iväg på loppis på stört!!

Jo sa...

Hajhaj :)
Du, har du "Mitt i prick, Lotta"? Jag hittade den på loppis häromdagen och tänkte att du kunde få den om du inte redan har den!