söndag 9 maj 2010

Sleepy sunday

Nu sitter jag här och är ganska sömnig.
Igår kom det hit en massa trevliga människor och hjälpte oss att fira att vi har flyttat till nytt. Jag hade bakat paj i flera flera timmar. Och röjt och städat tills jag blev alldeles mör.

Så är det när man ska ha fest. Man fixar och städar och piffar som en galning och sen poff! så står alla gästerna utanför dörren och man själv är helt slut.

Som tur var hade jag väldigt kul. Så tröttheten tog jag idag istället.I gästrummet/arbetsrummet/pysselrummet har jag hängt upp en ny lampa. Med fågelgäster i förstås.

6 kommentarer:

Fruädel sa...

Åh så fint! Har gjort två liknande själv! En med färgglada pärlor och en svart till lillasyster med metall blommor och fjärilar som jag klippt ut i metall! Finns att se bland mina första inlägg ever om du vill se ;-) kram på dig vännen!/ Tess

Zazzan sa...

Vilken urtjusig lampa! Och vilken fantasi du har. Nåt sånt skulle jag aldrig komma på! Du är duktig du. :-)
Kram

Loppan Lorum sa...

Härlig lampa! Kanske skulle fixa nåt liknande till mitt pysselrum i stugan - enda stället där jag kan gå loss med riktigt "tjejiga grejer"... :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vilken härlig lampa! Verkligen supersött med grönskan och fåglarna.

Ha det fint!

Emmie sa...

Lampan är urmysig!:)
ja, visst är det knepigt det där, med städning och stökning INNAN? jag brukar försöka släppa på det, för jag blir så fruktansvärt slut av allt innan, så det är ju inte roligt att komma till mig då..:) så jag brukar röja undan, dammsuga och städa toan lite snabbt. sen får det vara. det blir ju alltid stökigt efteråt liksom ändå..:)
skönt ändå att du kunde ta det lugnt och njuta!

Stenbullar sa...

Javisst är det trist att städa men ibland är lite inbjudna gäster den där sparken i baken som behövs för att orka röja upp!