lördag 19 juni 2010

Mer kärlekEtt hjärtligt pyssel som jag sysslar med just nu. Inspirationen har jag fått från Trendenser som tipsar om Sarah&Bendrix som gör de mest fantastiska hjärt-tavlor. Jag härmar och gör min egen budgetvariant.

Jag gissar att det är fler än jag som har tillbringat lite tid framför tv:n idag. Vi firade kronprinsessans bröllopsdag på ett, för oss, alldeles utmärkt sätt. Först spelade vi frisbee golf i ett par timmar med ett par vänner och därefter bänkade vi oss framför tv:n för att njuta av festligheterna. Det blev både lite snabbfixad sallad, tårta och urgod Kiviks päroncider.

Givetvis var prinsesstårtan slut i butiken så vi fick istället snabbt sno åt oss den sista "operatårtan". Jag har lite svårt att förstå varför butikerna inte slår på stort och satsar helhjärtat dagar som dessa. Det absolut värsta som kan hända på kronprinsessans bröllopsdag är väl att låta tårtorna ta slut??!! Osmart försäljningsstrategi om ni frågar mig (som ju är sååå vansinnigt högt utbildad i marknadsföring och bla bla).

1 kommentar:

Emmie sa...

låter som en fin dag!
här har vi också firat lite, med god kvällsmat och några tårar från mitt håll...:) jag är så blödig på allt på tv som är fint eller sorgligt.:)

fint pyssel!!