onsdag 9 mars 2011

Jag är en tjej på 30 vårar......som firar att min trettionde vår börjar just idag!

Och eftersom jag är en sådan luststyrd åttiotalist har jag tagit ledigt från jobbet för att ägna hela dagen åt avkopplande lyxfödelsedagsfirande! Jag har redan hunnit njuta av lång mysfrukost med min älskling och ikväll blir det "The Kings speach" och lyxmiddag på restaurang.

Min syster är grym på att teckna. Hon gör dessutom coola smycken. Halsband och armband i svarta bakelitpärlor från femtiotalet har hon skapat själv. Dessutom har hon nosat upp två Lottaböcker som jag inte hade. Härliga unge, vilka perfekta presenter!:-)

9 kommentarer:

E.R.R.Y sa...

Stort grattis! Klart man ska ta ledigt och fira sin 30-årsdag ordentligt! Själv tog jag ledigt en hel vecka när jag fyllde 30. :) Hihi

Lotten sa...

Grattis på 30-års dagen! Hoppas att du blir ordentligt firad ;-)

Petra / Popetotrora sa...

Önskar dig ett stort grattid på 30-årsdagen! Härligt att ta ledigt och bara pyssla om dig själv. Kanske jag också ska göra på när det är dags för mig (augusit).

Hoppas du får en fortsatt härlig födelsedag!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Grattis på 30-årsdagen. Låter som en riktigt trevlig firardag. Och härliga presenter dessutom, kan ju inte bli bättre. :-)

Ha det gott!

Slow-Eva sa...

GRATTIS! hoppas dagen fortsatte så fantastiskt som den började!

Malin på pastill.nu sa...

Stort grattis i efterskott!!

Monkan sa...

Grattis lite i efterskott, och vilka passande presenter :)

Sanna sa...

Grattis i efterskott!!! =)

Jenny Aronsson sa...

:) Vilken fin bild, vad härligt att armbandet passade ... snart får det bli en vårtur med dig och så drar vi ner till Malmö och snokar upp lite vintage ;)