onsdag 27 april 2011

Påsken

Jag trodde att jag skulle öppna datorn flera gånger under påskhelgen och i lugn och ro sitta och blogga om allt trevligt jag tog för mig. Hinna svara på kommentarer och hälsa på hos alla mina favoritbloggare. Men när blev något senast som jag planerade när det gäller min blogg?!!

Näpp, det blev inte minsta lilla datoruppkoppling under ledigheten. Istället sysselsatte jag mig med en väldig massa annat njutbart. Som att äta mammas påsktårta och sitta i solen med utsikt över havet och virka en stund. Och vinna två gånger i kubb för att sedan förlora sju.

Lite söndagsångest var det allt i måndags när vi satte oss i bilen för att köra hem till granskogen igen...

3 kommentarer:

Jo sa...

Åh, kubbpremiär! Vad härligt! Jag var inne på samma linje som du under påsken, njöt av varje stund ute i trädgården, trots att vi jobbade ganska hårt största delen av tiden. Lite bloggande blev det men mest jobb och lycka över att äntligen få vara ute i rucklet.
Det finns bilder på förra årets frösådda dahlior på ruckelbloggen:

http://lr155.blogspot.com/search/label/Tr%C3%A4dg%C3%A5rd

Det är inte likadana dahlior i år (trots att det är samma slags frön kan det bli olika färger), men då får du ett hum om hur de ser ut! :)

Malin på pastill.nu sa...

Äh, det är väl bara å lata dig och äta tårta, låter mycket vettigare än att sitta vid datorn tycker jag :-) Faaaast, att sitta vid datorn ÄR ju ganska kul det med :-)

Petra / Popetotrora sa...

Låter som du haft en riktigt härlig påskhelg. Även utan datorn!

Jag va förestenpå Rusta och kikade på mattan men den va lite för stor, vi hade tänkt oss något lit mindre tillbalkongen. Så man ser i alla fall lite av den fina trallen vi lagt. :-)