fredag 10 juni 2011

Inspiratio!

Inspirerande skylfönster hos en optiker i Florens. Visst är idén bra!

Idag var det livat i lilla byhålan.
Med risk att utplåna halva byn kryssade jag försiktigt fram på storgatan, på väg hem från jobbet, mellan stolta pappor från höger och vänster klev rakt ut i vägen utan att se sig om. Där beundrade de sina skräniga små student-telningar medan jag krypkörde förbi lastbilsflaken. Kling och Klang (jo, det är sant) stod mitt i vägen och dirigerade, om än något förvirrat, trafiken.

Det visslades och fördes väsen ett tag, men nu har lugnet åter lagt sig i byn, så även hemma hos oss.

Jag sorterar bland intrycken från resan och har svårt att välja bland alla pysselidéer som jag fått... Men lutar just nu åt att ge mig på att leta upp det där förbaskade superlimmet som verkar flytt sin kos. När det väl är hittat ska det bli smyckestillverkning för fulla muggar!

Återkommer med rapport imorgon, ifall jag hittade det vill säga. Idén från skyltfönstret finns också med på inspirationslistan...fast först måste jag nog sprejmåla några ramar...

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Nu ser jag ju att du har fiffat till här, men skulle du behöva hjälp med att svänga ihop någon header till bloggen så står jag och photoshop redo att bistå! Jag kan ju inte bara jobba när jag är på jobbet juh! För jo, inte är det semester än (tre veckor kvar...) men jag bara orkar inte skriva mer om hur mycket jag inte tycker om att vara där.För övrigt är mitt jobb granne med den stora gymnasiebyn här i stan, så gissa om vi var less på studentsånger, bröl och tutor i fredags?!