måndag 8 oktober 2012

Bättre blogg med surfplatta?

Nu ligger jag rejält back på bloggandet. Tråkigt av mig. Särskilt tråkigt att jag är så urusel på att svara på era gulliga, roliga och smarta kommentarer! Det har jag dåligt samvete för.

Men jag har en plan.

Planen är att införskaffa...en surfplatta!

Jag som inte har någon smartphone och dessutom en laptop med dött batteri har lite svårt att bara ta med mig "nätet" till soffan. Och det är ofta i soffan jag hamnar om kvällarna. Särskilt nuförtiden av nån märklig anledning. 

Men så upptäckte jag häromveckan the beautiful, magical and practical I-pad hemma hos en kompis och har sen dess inte kunnat släppa tanken på en sån.

Kanske gör jag slag i saken redan nu till helgen. Har faktiskt idag gjort något för mig totalt okaraktäristiskt - laddat ner ett test av surfplattor från Råd & Rön! Jag som i normala fall är otåligheten själv brukar oftast välja första bästa grej, bara för att det ska gå snabbt!
 (määään...sånt är inte alltid så smart...t.ex. när man slår till på en Haglöfsrygga för 2500 papp och den ryggan sen visar sig vara typ obekvämast i världen. hm.) 


Hur som helst.
Nu tycker jag vi avslutar med lite pyssel. 

Här är min virkning på G.
En liten filt ska det bli när den är klar.

3 kommentarer:

Linda, Fröken S sa...

Vad fint, kan du lägga ut en beskrivning? Jag funderar också på en iPad eller dylikt...

Sanna sa...

Åhh vilka fina virkade rutor, jag håller med Linda lägg gärna ut en beskrivning! =)

SV: Ja bibblan är helt klart bäst! Nu när jag är fattig som en kyrkråtta så är det nästan min "bäst vän"..internet ligger nog ändå steget före..kanske i alla fall..nej för sjutton böcker slår datan.. =) hihi..

Kraaaam
Sanna

Petra / Popetotrora sa...

wow! Vilka jättefina rutor! Jag som sagt till mig själv att jag INTE ska påbörja en ny filt blev plötsligt väldigt sugen på att virka en filt. ;)