måndag 18 februari 2013

Kära bärsjal


Det är inte så kul att blogga om pyssel och hemmet när man faktiskt inte pysslar något och hemmet ser ut som hej-kom-å-hjälp-mej-varför-skaffade-ni-en-bebis-1-månad-efter-att-ni-flyttat-in-här?!!.

Jag har visserligen blivit grymt bra på att utnyttja tiden. Så fort jag får en stund över (läs: hon sover) kastar jag mig över sånt jag behöver göra, eller vill göra. Men det är inte alltid så enkelt att hinna både och. Alltså både "villgrejer" och "behövergrejer".

Men bärsjalen är en bra grej. Där somnar hon ofta på mindre än 5 minuter och sover lätt ett par timmar. Och vaknar vråååålhungrig - total panik! Men under den tiden har jag hunnit en massa!

Nu sover hon dock i sin vagn så nu ska jag göra något som jag verkligen behöver göra - träna bålstabilitet!! För trots bärsjalens ergonomiska förträfflighet är en 5,5 kilos guldklimp ganska tung att kånka på.

Hej förresten, så här ser jag ut! I den osminkade sanningen! :-) 

7 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, visst är den grym, bärsjalen!! Flora hänger i sin hur mycket som helst (även om det blivit lite mindre nu när hon är mer nöjd på golvet).
Jag hade aldrig klarat mig utan den. :)

Jo sa...

Det verkar ju förfärligt smidigt med bärsjal, det är bara det där med bålstabiliteten jag oroar mig för. Jag har ju redan foglossningar så att träna rygg känns sådär lockande nu... :/

Ninette sa...

Mysigt! Bärsjalar är bara det bästa, jag älskade att bära våra i bärsjal när dom var små. Sån bra grej!

maria sa...

Bärsjal är hur mysigt och smidigt som helst. Och när jag ser din bild längtar jag ännu mer efter att min bebis ska komma ut ur magen :-)

Mia sa...

Har inte provat bärsjal med mina tidigare barn men funderar på det nu. Har du gjort en själv eller köpt?

Monkan sa...

Men vaaa, är det så du ser ut?! Inte alls som jag föreställde mig ju :) Ååååh en liten guldklimp! Vad mysigt det ser ut.

Råkade slänga ett öga på din profiltext nu och jag var faktiskt inne på samma tanke häromdagen, om boende. Jag har inte lyxen att ha något syrum, eller om det är kök jag inte har? eftersom köksbordet just nu är ockuperat av symaskin och sånt... I alla fall, när jag bläddrade i Stoff & Stilkatalogen så poppade en tanke upp i mitt huvud, tänk att få bo där! :)

Om du skriver som du pysslar så vet jag vad jag ska göra när jag blir gammal, sitta i en gungstol och läsa dina böcker :) Några funderingar på att skriva deckare också? :)

Det jag läser just nu är dock bara böcker inom programmering, ja det är det jag pluggar (vill inte gå närmare in på exakt vad). Det är en YH-utbildning så när jag är klar med utbildningen ska jag förhoppningsvis få jobb direkt, och då står böcker högst på min vad jag ska köpa när jag får lön-lista :) Deckare och pysselböcker.

Är imponerad av ditt Projekt på G uppe i hörnet av bloggen, superfint. Fast jag får lite klåda när jag tänker på alla trådar du måste fästa, jag är liksom lite allergisk mot sånt. Men kors i taket, jag har ju precis slutfört ett projekt där det var masssssor ;) med trådar att fästa. Kan berätta en hemlis, bara för dig :) att i samma veva så fäste jag de två (2) trådarna i en mössa som jag stickade klart... förra vintern! (Skyller på att det är "för att den ändå inte är "klar” för jag har inte stickat några vantar till den än).

Slow-Eva sa...

Vacker osminkad sanning! Och bärsjal är ju verkligen helt fantastiskt! Min är ju 5 mån nu och börjar få tänder och har det lite jobbigt. Utan bärsjalen skulle han inte sova något på dagarna så den är guld för oss båda.