tisdag 19 januari 2010

DalahästenNya Pandurokatalogen har kommit och jag konstaterar att jag vill shoppa! Jag som inte ens hunnit börja pyssla med mina julreafynd vill redan testa nyheterna. Som till exempel transferpapper för överföring av bilder till tyg. Tänk vad man skulle kunna skapa tillsammans med sin nya skrivare! Den som ändå hade mer lek-tid trallala!

Inspirerad av en härlig bild från katalogen provade jag i söndags att sy en dalahäst. Min variant blev lite sned och vind, men med några justeringar av mitt egenkomponerade mönster kan den nog bli riktigt bra.

7 kommentarer:

viktoriaK sa...

Ja mer lek-tid skulle jag också behöva..haha..och jag har hittat massor som jag skulle vilja ha ur pandurokatalogen!
Dalahästen blev jättefin!
Kram

Fruädel sa...

Blev ju supersöt!!! Jag hade just skickat iväg en beställning till panduro på tråkgrejor, typ lim och dyl när katalogen kom! Men det var kanske lika bra, hihi!

Jo jag är också en morgontröttis och nattuggla, men måste bli bättre på att komma isäng i tid!
Men nu är jag jag faktiskt isäng!!! Ska bara lägga ifrån mig mobilen också...ska bara..

Kram på dig!

Evasleva sa...

Jättefin och den gör sig bra mot skåpet :)

Ru Hedefalk sa...

Vad roligt att du hittade in till mig...och jag till dig!
Supersöt häst!
ses igen.

LILLA BLÅ - @nette sa...

Men vilken fin dala häst du har gjort. Vad du är duktig!! Gillar din blogg, nu ska jag surfa runt inne hos dig och njuta av ditt pyssel.

Kramar @nette

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

En sån söt dalahäst!

Ja, när nya katalgoen dimper ner blir man väldigt pysselinspirerad. Det kan bli dyrt...men vad gör det när man har skoj!?!

Ska bli roligt att få se din
Vår-Herr Gris! :-)

Ha det fint!

Fröken Fräken sa...

Bara grejen att man gör en egen grej utan mönster gör att man får många många fler plus i kanten än om man gör en efter mönster. Och så var den hur fin som helst från början dessutom!

Jag har inte ens vågat titta i nya Pandurokatalogen! Då beställer jag väl allt och lite till... och vem vill inte ha mer lektid?! Fast just nu trivs jag ovanligt bra på jobbet - hur sjutton gick det till? Men i helg ska jag måla skåp, tjolahopp!!