lördag 16 januari 2010

Tulpaner och kopparDet verkar vara goda tider för fynd just nu. Idag pallrade jag mig ur sängen före 9 för att besöka vår extremt populära loppis. Det gäller att komma dit i tid, annars har allt bra redan blivit sålt. Och idag var jag som sagt uppe före tuppen (hrm) och hade därför tur. Med mig hem fick jag denna söta kopp. Och sju likadana till.
Är det någon som vill komma på te-kalas?

7 kommentarer:

Jo sa...

Ja, jag vill gärna komma på tekalas! :D Finfin kopp!

viktoriaK sa...

Jättefin kopp!

Fröken Fräken sa...

Först hälsar både herr Fräken och jag att det var ett supercoolt skåp sm ni fyndat!!! Vad är väl ett par mil i bil för ett sådant skåp??
Kopparna var bedårande, man ser ju riktigt framför sig hur man sitter i en syrenberså och dricker kaffe ur de kopparna och äter sju sorters kakor och kringlor. Äsch, nu började jag tänka på sommaren igen - men å andra sidan det gör jag av allt just nu!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vilket fynd - supersöta koppar!

Och vilket fint skåp, helt perfekt med alla lådorna. Å vilken härlig ordning man skulle kunna ha om man hade ett sånt! :-)

Skojigt att du hittade Herr Gris mönstret. Jag fick faktiskt lite länge själv innan jag hittade det.

Hoppas du har haft en fin helg!

Fruädel sa...

Åh så fina koppar!!! Jag kommer på fika imorgon, före tuppen, jag börjar sju om dagarna så jag förväntar mig frukost runt 6, haha! Kram på dig fina du!/ Tess

Anonym sa...

Tips om loppisar mottages gärna =) Jag tipsar dig också givetvis, kika på min blogg =)


Ha en bra dag
Hälsar Louise
http://loppisskattkammaren.blogspot.com
www.louisealexandersson.se

Monkan sa...

Åååh tulpaner, jag måste också köpa. Självklart vill jag komma på tekalas :-) och jag kan ta med lite virkbeskrivningar :-)

Underbart skåp, klart värt en "liten" utflykt. Jag tror de dumma grisarna ville ha skåpet!