torsdag 21 januari 2010

NåldynaTänk va tokigt det kan vara ibland. Idag hade jag dötråkigt på jobbet. Jag hade knappt någonting att göra och satt istället och drömde om nya pysselprojekt och längtade hem.
Men väl hemma, efter en rask promenad och mack-middag kände jag mig helt slut. Inte minsta inspiration. Så jag landade i soffan istället.

Jag tycker att det är så alldeles för ofta. Att jag är superladdad inför en härlig pysselkväll, men sen när jag väl kommer hem så är jag alldeles för trött för att orka sätta igång med något. Eller så är det för stökigt på pysselbordet. Det är ett annat ganska vanligt förekommande problem. Besvärligt!

Som tur var räckte det med någon halvtimmas vila ikväll för att pyssellusten skulle vakna igen. Och då sydde jag den här. Va kul det är att pyssla med lappteknik!

8 kommentarer:

Fruädel sa...

Nämen! Vi har nog synkat våra hjärnor du och jag!!! Gjorde också en nåldyna ikväll, vikas förstås, en sådan man har runt handleden! Ska på lite kardborre på den bara så ska den sättas i bruk, letar alltför ofta efter nålen jag just hade! Hihi, vims vims! Kram på dig!/ Tess

Jo sa...

Uff, det blir alldeles för ofta så.. :( Själv har jag varit lätt däckad av huvudvärk/migrän ett par dagar nu, men ikväll satte jag äntligen igång med att sy igen!

Vilken söt liten nåldyna! Det ser ut som om du fick pilla en del med det lappverket, tjusigt!

Loppan Lorum sa...

Låter bekant - särskilt det där med stöket... Jag har inte fått plats med symaskinen på arbetsbordet på flera månader tror jag :S Tur att jag har en till i stugan! Och att vi åker dit ikväll :)

Fruädel sa...

Oj glömde ju att säga att det där med virkningen kommer gå super! Hat man pysslar lite förut så är det nog lättare och roligt när man kommit igång. Jag är ju rätt ny på att virka men jag är helt fast! När man väl kommer inbi det är det så lätt att räkna ut mönster i huvudet! Annars finns det ju tonvis med mönster att köpa, säger jag som virkat en grej efter mönster, mormorsrutor, det var det jag började med sen bidde det mormorsrutor för hela slanten ett tag!
Trevlig helg! / Tess

Anonym sa...

Vilken tur att de hjälpte med lite vila. Jag Är oftast jätte sugen på att pyssla men har ingen insperation och när insperationen väl kommer är jag inte sugen på att pyssla. De är så tråkigt!! Kram

viktoriaK sa...

Jag brukar somna på soffan när jag kommer hem från jobbet..fast jag hellre vill sy och pyssla.
Vilken fin nåldyna du har gjort!

Trevlig helg!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Supersött nåldyna!

Ett stökigt pysselbord kan förstöra det mesta... Själv tog jag en röjning idag, för att äntligen kunna sy dem där sömmarna på ett draperi jag tänkt bli färdig med i en halv evighet. :-)

Hoppas du har haft en fin helg!

Evasleva sa...

Jag planerar att sy en nåldyna.. Men längre än så har jag inte kommit ;)