lördag 11 september 2010

Perstorpsplattan gör susen

Jag fick positiv respons från min käre när han kom hem från jobbet i torsdags och upptäckte möbelrotationen som ägt rum. En bonus var att rummen plötsligt kändes mycket större när möblemanget flyttats runt. Och arbetsrummet* hade äntligen förvandlats till ett renodlat arbetsrum*. (* OBS: läs "pysselrum". Jag väljer dock den andra benämningen av hänsyn till känsliga sambo-läsare)För att leta efter fler bra grejer till arbetsrummet pallrade vi oss i morse okristligt tidigt upp ur sängen. Det måste man nämligen för att hinna i tid till byns kyrkliga loppis innan alla godbitarna redan är paxade av andra morgonpigga. Den här lördagen hade vi tur, de hade fått in mycket nytt och många var inte lika tidigt ute som vi.

Jag hittade vad jag letade efter - ett matbord med snygg Perstorpsplatta som ska bli arbetsbord där jag kan stå och klippa tyger. Men nya, längre ben kommer det bli perfekt och jag slipper stå böjd som en fällkniv och få ont i ryggen som jag gör idag när jag jobbar vid matbordet.

Mönstret på undersidan var snyggare än ovansidan.Andra bra loppisfynd var en emaljerad plåthink, roliga tyger för en tia, fler tallrikar till min udda samling och en vit liten hylla till småsaker. Kändes som en helbra start på lördagen!

3 kommentarer:

Jo sa...

Grymma fynd! :)

Fröken Fräken sa...

Åhåhåh! Vi har ju inga kyrkliga loppisar här i stan, och jag förstår ju nu vad jag missar... finfina fynd! Även jag skulle kunna masa mig upp jättetidigt om jag visste att sådana här grejer väntade på mig. Jag fyndar bara en tavla med en tjäder på...

Evasleva sa...

Vilka finfina fynd!