torsdag 16 september 2010

stå mitt i glansen och njuta

Så började silversmideskursen igen! Och jubel, det var så härligt! Jag kände i hela kroppen att jag inte är nybörjare längre. Jag kan och jag vill och jag gör. Och sakerna blir som jag vill. Jag arbetade med ett armband ikväll, som jag inte hann göra klart förra terminen. Det var bara bra att det fick vila en stund, för nu hade jag nya idéer som jag arbetade vidare med. Och det blev bara bättre.

Nu är det bara en massa silveridéer som glänser i huvudet!

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Men så roligt! Jag känner mig helt laddad åt dina vägnar! Och varför, återigen, finns ingen drejningskurs här??? Jag känner ju på mig att jag skulle kunna göra Sturehofkrukor efter en lektion. Jaaarå. Eller nåt..

Det går lite sisådär med min ramvägg måste jag säga. Jag har ju blandat olika färger (ja, vitt, grått och svart, djärvare än så blir jag inte!) och ramar, för jag tänkte att det skulle bli lite spännande. Men nu när de är upphängda så känns det..sådär. Vet inte om de svarta ramarna känns för markanta eller om det blir för rörigt. Jag får väl avvakta, eller så river jag ned allt. Vad som helst kan hända!!!

Evasleva sa...

Det ska bli kul att se vad du gör!

Sanna sa...

Mysig inspirerande blogg du har! Här kommer jag titta in fler ggr.. =)

Kraaaaam
Sanna

pippigul sa...

Va kul med idéer!!! Väntar med spänning på att få se det du gör:)
kram Tessan

Pysselprinsessan sa...

Åh, vad roligt! Jag skulle supergärna gå en kurs med något som är på riktigt (som du sa)! :) Men man kan inte göra allt samtidigt! ;) Tänkte nämligen fokusera på en viss flytt, till en viss efterlängtad lägenhet! :D
Kramar