lördag 16 oktober 2010

En skön kombo



Den här färg-kombon vill jag göra något av. Jag vet bara inte vad. Först tänkte jag kuddfodral. Vi har ju liksom behov av det. Men nu vet jag inte. Någon som har ett bra tips?

I want to make somthing out of this "colour combo". I just don´t know what. First I thougt of making a pillow cover. We kind of need that. But now I don´t know. Any suggestions?

7 kommentarer:

Jo sa...

Inte en aning, men du brukar ju hitta på fina saker så det löser sig nog!
Ha en fin helg!

Petra / Popetotrora sa...

Vilken härlig blogg du har! Så mycket tips och inspiration!JAg älskar att pyssla själv och tycker det är så kul att se vad anda gör.

Hittade hit för första gången idag och jag återkommer! :-)

Zizzi sa...

datafodral? Bokfodral? Tavla? Man vill ju att de fina ska synas! Kram cissi

Ida sa...

Fina färger! Herregud vad du är duktig på att sy, älskar färgerna och mönstrena på näsdukfodralen och dina väskor är superfina! ha en bra vecka Kram Ida

himlaverket sa...

Oj, låt det lägga sig lite. Jag skulle titta på det varje dag å så Bang....så har man det.
Otroligt vackra tyger.
Spännande att få se vad det blir utav det...
Kram

Malin på pastill.nu sa...

Underbara tyger! Och broschen i inläggen nedan, åååh så jättejättefin den är!

Unknown sa...

ÄLSKAR den prickiga kudden du länkade till, superfin!
Jag har också en drös med innerkuddar här hemma, och en symaskin, men ännu inget roligt tyg... eller jo det har jag.. men jag är nog bara slö! Haha! Men NÅGON dag ska jag få ändan ur och göra några! Älskar ju kuddar så jag förstår inte varför jag är så seg..
Nåja :)

Det är absolut ingen fara! Tack för ditt svar nu iaf! Tror kanske jag får ta och kolla upp lite närmre på såna där menyskyltar.. kanske finns i mindre varianter. Vi vill ju ha en liiiten. Annars får jag fortsätta hålla ögonen öppna efter något fynd någonstans!

Vad gullig du är, tack så jättemycket för komplimangen!
Ska absolut ta och visa lite av bebisgrejerna! Och New York-köpen är jag mest nöjd med så de kommer absolut visas upp :)

Kram!
www.matildasalmen.com