fredag 5 september 2008

MiniatyrpysselFör ett tag sedan fick jag en idé när jag surfade runt på en inredningsblogg. Jag såg något så himla sött som jag blev väldigt sugen på att testa själv!
Ibland suckar jag över alla överfulla pysselådor som står överallt här hemma men den här gången blev jag nöjd när jag i en av dem hittade ett oöppnat paket "terracotta lera". Bara att börja pysslet!

Så här såg de ut halvvägs färdiga...men vad hände sen?

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Oj, man ska inte fråga mig om "gissa vad det här ska bli?". Jag kan liksom komma på alldeles för många alternativ bara jag sätter fantasin på Play. Några förslag:
-örhängen eller hängen till halsband
-duktyngder
-kreativa fiskedrag
-utsmyckningar på en väska
-de ska hängas på en krok och bli kökslucksknoppar
-en mobil
-en ny variant av julgranspumlor
Hade jag rätt, hade jag rätt??

Det är paus i den kulturella aftonen nu, det kändes som att man nu ville hem och ta igen sig på soffan ett slag. Men då råkade man ju fara förbi och köpa en ny färgburk, lackfärgen hade tagit slut innan jag var klar med stolar, minibyrå och liten pall, så nu vete tusan om det inte blir att måla istället.

Hur gick det med loppisförsäljningen då? Och än viktigare, hittade du något ännu finare att ta med hem? Här har inköpts två tallrikar, och fåtts två krukor så jag har även planer på lite krukrokader. Det börjar bli trångt i fönstren när balkongferien nu har tagit slut för inomhusväxterna..

Jag var så förbålt trött när herr Fräken till slut tumlade in efter att ha varit i Norge att min förfrågan om vad han hade i byxfickan nog blev ännu mer förvirrad!!

Susanne sa...

Snälla! Säg var det äääär!!!

:-)

www.undersolen.se