fredag 12 september 2008

Prickigt porslinPrickigt porslin är snyggt. Visst är det?!
Javisst är jag trendkänslig, prickarna sprider sig ju som ogräs och syns nu i varenda tygbutik, pysselshop och inredningsmagasin med självaktning. Och jag gillar det!
Jag hoppas att prickarna är här för att stanna, precis som muffinsformarna som någon äntligen har fattat kan vara designade och se lite kul ut (halleluja!).
Frukostfil ur en ljusblå prickig skål är det godaste som finns på morgonen.

9 kommentarer:

Malin sa...

Prickit är helt klart min melodi!!
Funderade ett tag på att införskaffa Greengates bestick.
Kommer förmodligen tröttna så jag lät bli för den här gången..
Några skålar däremot, det skulle vara på sin plats i skåpen!!!

Skatan sa...

Hej pralinen och tack för alla värmande ord! Men framförallt - välkommen till bloggosfären :) Hoppas du kommer att trivas!

Extra kul att läsa dina rader eftersom jag gör comeback efter månader av frånvaro. Känner mig nästan som om jag börjar om på nytt igen. På gott och på ont...

Vilket härligt inlägg för en som bara älskar prickar!

Sköt om dig och njut av en skön helg.

Kram,

ANna

Fröken Fräken sa...

Hihi! Ja, jag tänkte väl att du inte kunde hålla dig och "bara" ha prickar på papper! Själv har jag haft massor av mönstrat porslin, och bara enstaka muggar av varje. Till slut tröttnade jag så nu är det bara vitt som gäller.. nästan...

Ja, det har varit en del konstiga tyger och färgkombinationer på IKEA.. och att mönstret inte varit precis trådrakt, men jag tycker att de har börjat skärpa sig, och med det menar jag att välja tyger mer i min smak. Men nu verkar de nya färgkombinationerna på Stockholmstyget inte finnas inne!! Kris!!

Har du något förslag på vad jag ska trycka för något på andra kuddar? Inget för gulligt, men det tror jag att du förstår!

Ja, man är ju märklig, men jag tycker den bästa scenen i SATCfilmen var när Carrie och Big träffas på gatan när han lämnat henne vid altaret.. drama, drama!!

Tackar så mycket för mailet! Jag har fått sådana fina hälsningar att jag nästan börjar gråta igen, fast av någon slags trösterik glädje. Ja man har ju lätt till tårar.. Jag försöker bära med mig de ljusa minnea och inte tänka så mycket på när hon var sjuk, för då kändes hon inte som min mamma. Och det känns inte heller rättvist att minnas henne så. Och jag har märkt hur många uttryck som jag tagit efter henne, på gott och ont... Hon var ju mycket på auktioner och köpte saker som jag då inte gillade, men nu älskar jag dem. Nästan som att hon förstod vad jag senare skulle komma att gilla. Och det känns bra att ha de sakerna omkring mig.

Hoppas du får en fin lördag!

Therese sa...

hej.

såg hos min syster (undersolen) att du ville fjäska till dig ett äppelfodral. eftersom jag lätt faller för smicker gör jag gärna ett åt dig.
maila mig vet jag!
rhammett@ hotmail. com
(ta såklart bort mellanslagen, men jag vill undvika det här med spam)

Pysselprinsessan sa...

Åh, nu blev jag sådär ofint avundsjuk på ditt fina prickiga porslin! :) Hade jag det skulle jag nog äta jämt bara för att få se på det! Hmm... Kanske bra att jag inte har det då. Skulle väl bli som en boll isåfall!? ;P

Kramar
PS Jag har en utmärkelse till dig!

Unknown sa...

Så fina prickiga ting du har! Jag gillar prickigt jättemycket! Prickigt går nog aldrig ur tiden.

KÖpte en prickig vaxduk nyligen på RUSTA. Får se om man får nytta av den framöver. :) Kram på dig!

/Malin Inspriation & design

Cel'Dara sa...

Tydligen är jag inte ensam om att ha "pricksjukan". förresten tycker jag att din blogg är väldigt inspirerande. Hoppas det inte gör nåt att jag har länkat till dig! :-)

Malin sa...

Ja men visst har jag varit på Ethels, herregud så mysigt det är där inne.
Fick massa inspiration till ett ljusfat när jag tog en fika på det härliga cafét!!
Hmm, nu när jag tänker efter så måste jag nog snart dit igen, mysigt i huvudtaget runt linné..

Malin sa...

Glömde ju säga var jag köpt husen ifrån. Gårdsromantiken heter hennes blogg/butik. Hittade även ett på Tradera som visade vara från samma tjej.
Nordljuswebbutik har dem också.