fredag 15 maj 2009

HalsömJust nu försöker jag mig på att sy något jag faktiskt ska kunna använda. Det känns lite spännande. Jag undrar hur det ska gå. Men igår blev det inget sytt för då ägnade jag mig enbart åt att kurera min ömma hals. Japp, öm har den blivit och det endast några dagar innan avfärden mot den stora staden. Men den ska kurerars! Och om jag inte hinner klart kanske jag kan ligga på en pläd i Central Park och fortsätta kurerandet med någon glammig amerikansk inredningstidning. Ja, det skulle faktiskt kunna funka.

6 kommentarer:

Maria sa...

haha först läste jag hal-söm, eftersom bilden var på tyg. Fick inte riktigt ihop det! ;)

Men galet avundsjuk blev jag på att du ska få åka iväg, va härligt! Underbar stad!! Krya på dig!

Jo sa...

Hmm.. Kan det vara en necessär? :) Jag hoppas att du får det alldeles fantastiskt i NY. Glöm inte att gå till den fabulösa tygaffären som de alltid är i i "Project Runway"!

kramkram

Malin sa...

HAhah, jag läste också hal-söm. undrade flera gånger på vad det var för ny söm jag inte hört ett ord om tidigare.
Hoppas NY-tripen blir fabulous och jag ska inte alls vara avis.
Har bett min kära jobbkollega som åker till NY idag att köpa roliga muffinsformar till mig.
Hoppas vid gudarna att hon förstår hur viktigt det är med dessa formar=)
Amerikanerna är fenomenala på kaktillbehör.

Fröken Fräken sa...

Jag läste lika fel som Maria.. Men det är väl en arbetsskada, när jag är van vid att försöka förstå vad andra har skrivit och vad de egentligen har menat. Men det var då rackarns att du ska få ont i halsen nu! Ja, det är ju aldrig roligt, men värst är ju när man ska ut och resa. (det var inte roligt när jag nu flög till Sthlm med lock för öronen och blev placerad vid flygplansmotorn...) Vad kan man hitta på som kan skrämma bort det onda då??

Oj, och nu ser jag vad Jo har skrivit, och ojojoj, vad jag håller med! Du MÅSTE absolut gå till Project Runway-tygaffären, åtminstone för min skull så att du kan berätta allt om den. Och gärna visa bilder!! Åh, så roligt att åka till NY! Själv ska jag cykla till Återvinningen imorgon. Ack så oglamoröst så då får jag hoppas på något finemangsfynd!

Monkan sa...

Oj vad fel jag läste rubriken. Jag såg tyget och kopplad till rubriken som blev... hal-söm... Du, vad är det för en söm ;-) Ha ha, nu ser jag i kommentarerna att det visst var fler som blev fundersamma :-)

Men aj, halsont, vad är det för dålig tajming nu då?! Har du testat några avancerade dunderkurer? Eller nån enkel som... halstabletter... Jag är verkligen inte den som går till doktorn i onödan, och knappt när det behövs heller... men för ett tag sen när jag hade ont i halsen och nån konstig allergireaktion (jag som inte ens är allergisk) då gick jag. Doktorn tog prover men det var inga konstigheter så för halsen ordinerade han... halstabletter. Jag brukar köpa starka, som bedövar typ, men han sa Strepsils för de är bakteriedödande och det var det som var grejen. Jätttttegoda, jordgubb :-) Och det halsonda gick bort. Ah, du har nog redan åkt, men det går väl att läsa bloggen även från NY :-))

Vad är det för fint du ska sy då? En necessär av nåt slag kanske? Jag borde sy nåt sånt att ha i handväskan för att hålla ordning på alla grejer som alltid försvinner i djupet av min stoooora handväska. Jag har en påse/necessär i men det hjälper inte. Jag stoppar grejer brevid, och den är svart så den är svår att hitta i väskan. Jag kanske ska satsa på nåt självlysande ;-)

Jättecharmiga tyger du valt. Åh, jag såg nåt på Ohlssons Tyger i helgen, sååååå söta tyger! Diverse olika småmönstrade i hur många olika färger som helst, t.ex med små små hjärtan. Underbart. Hyllan precis till vänster när man kommer in (ifall du ska dit).

Jenny Aronsson sa...

jag vill se new york bilder nu nu nu nu