måndag 31 augusti 2009

Sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk.
Jag höll på att klara mig "sjukdags-fri" ett halt år, men föll på mållinjen. Krasch, bom bang! Igår låg jag hemma med feberfrossa. Idag blir det ännu en dag i sjuksängen, men kanske kommer jag att ägna en liten stund åt mitt broderi - i ren desperation och uttråkning.

Och så njuter jag lite av bilder från sommarens Berlinbesök. Ett ljuvligt litet café med utsökta cupcakes och en inredning som inte bara var urgullig utan dessutom till salu!


9 kommentarer:

Jo sa...

Åh, vilket härligt ställe! Jag blir sådär "Så vill jag ha det i mitt kök!", tills jag kommer på at jag inte är så puttenuttig EGENTLIGEN... Men jag VILL vara det ibland! Jag funderar på att vara lite mer så i lill-rucklet ute på ön. Det är ju ändå en begränsad yta? Det är ju så fint!

Men du, det var ju inge bra att du har blivit sjuk! Hoppas att det ¨år över idag, så du kan jobba imorgon. Även om det där med att vara hemma och brodera låter ganska mysigt i mina öron..!

Hoppas iaf att du kryar på dig snart!

Cel'Dara sa...

ilket mysigt ställe!
Om jag nånsin hamnar i Berlin så måste jag ju besöka det här. Fikatokig som jag är! :-)
Hoppas du mår bättre snart.
Kram

Helen sa...

Hoppas att du snart är frisk igen!

jojo sa...

Hoppas du har kryat på dig. Kaféet missade jag. Vilken osis!

Monkan sa...

Urcharmigt café, det skulle jag gärna vilja besöka. Så puttenuttigt :-)

Aj aj, feberfrossa låter inte bra. Fast desperation och uttråkning låter lovande, då är du nog på bättringsvägen :-) Det låter ju utmärkt att passa på att brodera lite, det kan man nog t.om göra sängliggande om det behövs. Det är värre med mitt pysslande om jag skulle bli sjuk, tror inte det lämpar sig så bra att limma och greja i sängen ;-) då skulle det nog få bli virkning i stället.

Krya på dig, hoppas du är tillbaks i topptrim snart!

Susanne sa...

Vilket ställe! Sådär vill jag att det ska se ut hemma hos mig. ÅH VAD FINT!!!

www.undersolen.se

Susanne sa...

Vilket ställe! Sådär vill jag att det ska se ut hemma hos mig. ÅH VAD FINT!!!

www.undersolen.se

Anonym sa...

Vilket underbart café :) Hoppas du kryat på dig & att du får en trevlig helg!

Loppan Lorum sa...

Jättefint ju! Och inte heeeeelt olikt hur mitt kök börjar arta sig här hemma. Lite mer rosa bara.
Det påminner mig att jag ska ta mig i kragen och fylla en stor glasburk med alla mina fina muffinsformar. Så de kan få stå framme och synas i all sin prakt. I byrålådan gör de ju ingen glad direkt. Och så mycket muffins har det inte blivit bakat heller hittills. Men det blir kanske ändring på det nu när jag snart får egna ägor med både plommonträd och hallonbuskar och blåbärssnår!