onsdag 23 december 2009

God Jul

Efter en väldigt hektisk månad ser jag nu fram emot att ta ett par veckor julledigt. Jag hoppas få tid till både pyssel och pralinbak. Jag har ju nämligen inte ens hunnit göra hälften av alla godsaker jag ville provlaga! Men jag har också tänkt att bara ligga på soffan med en god bok och äta de goda (förhoppningsvis) pralinerna.

Tack för ett otroligt mysigt pyssel-blogg-år! Tack för all inspiration! Och tack för alla uppiggande ord! Jag har fått så många härliga kommentarer och har känt mig väldigt peppad och framförallt glad av alla uppmuntrande hejarop som har kommit.

Årets sista pyssel på bloggen får bli julkuddarna till soffan som jag sydde av ett par kökshanddukar och en handduk från H&M:s julkollektion.

Hoppas att ni alla får en riktigt god jul!

5 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Tack själv för alla fina pysselbilder och glada tillrop! Jag önskar dig en riktigt härligt myspysig, pysslig, avslappnande, pralinstinn jul!

Jo sa...

Tack själv för ett pyssligt och fint år!
Hoppas att du har en pysselfull jul med många klappar och gott sällskap!

Julkram!

Monkan sa...

De nya kuddarna är ursöta!

Jo sa...

God fortsättning! :)
Om jag pysslar? Jag är på så många ställen samtidigt att jag inte bara parallelpysslar, utan kvadruppelpysslar (eller något sånt)! Jag ripplar på min pläd framför mysiga filmer, leker med mina nya symaskiner och stickar med mina julklappsstickor! :)
Härligt att höra att du gör pulsvärmare, snart är även du inne i garnträsket och jag välkomnar dig med öppna armar! :D

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fina kuddar du sytt.

Hoppas du har haft en fin julhelg!