onsdag 2 december 2009

I dagarna två

Vilken rivstart!
Det är kanske lite ovanligt att börja sitt nya jobb med två dagars konferens. Men det är väldigt trevligt. I tisdags for jag nämligen iväg med mina nya kollegor på utbildning i dagarna två. Det visade sig att mina nya arbetskamrater är ett ganska glatt gäng med en hjärtlig och kamratlig jargong. De fick mig att känna mig väl mottagen och jag fick en föraning om att det här kan bli riktigt bra.

När jag kom hem igår eftermiddags bakade jag en tårtbotten. Jag ska nämligen träffa ett för mig väldigt kärt födelsedagsbarn i helgen och då vill jag bjuda henne på en smarrig tårta. Men vad det blir för sort får vara lite hemligt en stund till eftersom födelsedagsbarnet då och då besöker den här bloggen...

Eftersom vi reser till Göteborg för att fira imorgon blir det nog inte så mycket bloggande, eller pysslande i helgen. Jag vill egentligen, men det är bara att inse att man inte alltid hinner allt man vill.

Hoppas att ni får en riktigt mysigt helg, andra advent! :-)

4 kommentarer:

Jo sa...

Vad skönt att dina nya kollegor verkar glada och trevliga, det bådar ju gott!
Och som vanligt: Om du får en stund över i helgen (i Gbg) så kan du ju tjoa till för en fika!
Jag ska iofs besöka Skroten (igen) och inhandla lite tyger (igen) på lördag, men annars ska jag bara hänga i helgen!

Hoppas att du får en bra helg! Kram

Loppan Lorum sa...

Låter ju lovande med arbetskamraterna! Det är nog inte alls fel att inleda sin anställning på det sättet.

Jag skulle med glädje instämma i Jo:s fikaerbjudande om jag varit kvar i stan, men det blir ju stugan hela helgen för min del. Och det ska bli jätteskönt! Hoppas ni får ett mysigt födelsedagsfirande !

Fröken Fräken sa...

Låter bra med en sådan inledning på ett nytt jobb! (istället för att folk på ens första dag bara kommer in till en, lämpar saker i ens knä och säger "kan du fixa detta, det ska vara klart imorgon?" som vissa råkar ut för, har jag hört....) Inga Odd Molly-kvinnor här?

Här ska jag mest bara gå och hasa i helgen, då jag inte känner mig riktigt kry än. Men, chansen är nog hyfsat stor att något blir pysslat ändå. Jag känner ju mig själv... ;-)

Monkan sa...

Vad kul att börja nya jobbet och konferens är ju ett toppenbra tillfälle att lära känna många människor.

Jättefina adventsarrangemang du gjort, du är väl försiktig med ljusen! med all mossan.