tisdag 19 oktober 2010

I´m a sewing birdDet är lite hopplöst att fotografera nu märkte jag idag. Jag fick prova på ett par olika ställen i lägenheten men det blev inte mycket bättre för det. Bara att acceptera, det lär ju inte bli mycket bättre på ett tag.

Jag har äntligen bestämt mig, beställt och fått mina egna "namnband" att märka mina alster med. Det kändes väldigt lyxigt och totalt emot jantelagen att få sy fast en sån här etikett med min egen "logga" på väskan som jag sydde idag. Kan säga att det gav mersmak.
Och sewing bird, ja, det är jag. :-)

8 kommentarer:

Emmie sa...

så kul att få märka sina alster!!

Sanna sa...

Ja visst känns det lite extra lyxigt att få märka sina skapelser.. Fick ju mina nya band igår också.. =)

SV: Åh tusen tack! Tror dock inte att jag kommer vinna tyvärr..men jag får väl testa att sy mig en egen vimpel till gossen om inte annat..bara tiden ville räcka till, har fullt upp till julmarknad och sälja på tradera just nu också.. =)

Mmm farligt med garage.. =) hihi..

Kraaaaaam
Sanna

Zazzan sa...

Vad kul med märkena! Ser himla proffsigt ut. :-)

Jo sa...

Känns som ett bra Pysselpralinsnamn, fint! Och väska är ju också fin, precis som de andra du har sytt. *Lägger i to-do-högen*

Petra / Popetotrora sa...

Jättefina märken! Visst känns det känns det härligt att sy på sitt EGET märke!! :-)

Fröken Fräken sa...

Klart att du ska ha ett eget märke att märka dina snitsiga skapelser med! Och visst är det så att när man hittar något som man verkligen gillar att sy..tja, då blir det en hel del. Därav alla kuddar. Och särskilt kuddar med veck på! Jo, det har blivit lite gardiner med veck på också. Vill experimentera mer med olika sytekniker istället för alltid med olika tygmönster. Sy så att det blir smock, det skulle jag vilja!!

Turligt nog kommer det en vår till slut, och då är det ju bra att lägga upp ett lager med loppisfynd som kan sprayas då. Själv har jag just inhandlat en målarfärgsburk i en nyans vid namn Iris. Mycket trevligt. Nu ska jag bara komma på VAD jag ska måla. Ibland kommer färgen före behovet :-)

Fröken Pimpinett sa...

Visst är det underbart med egna etiketter! Kul att du tittade förbi min blogg och skrev en rad. Man blir alltid lika glad! Din blogg är väldigt inspirerande också!!!

Slow-Eva sa...

Kul! snygg lapp.