lördag 2 oktober 2010

När man minst anar...Jag började fundera lite över hur det kommer sig att jag nästan aldrig ser några fina tyger på loppisarna jag besöker. Jag hittar mest gamla urblekta påslakan som sett sina bästa dagar cirka 50 tvättar tidigare. Och de vill jag inte ha.

Men det visade sig att jag tydligen gett upp hoppet lite för tidigt. Idag besökte jag nämligen en ny loppis som visade sig vara ett fullkomligt himmelrike för en tyggalning som jag!

Flera kilo fina bomullsstuvar plockade jag på mig. Och allra bäst var att jag själv fick bestämma priset på min tyghög. Så himla trevligt!

4 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det låter som en riktigt härlig loppis, där dem låter en bestämma priset själv. Och vilken härlig tyghög!

Uppenbarligen ska man alltså ge upp hoppet om det man letar efter...ska genast ta till mig den taktiken och ger helt och hållet upp tanken på att hitta en månbord. :-)

Ha en fortsatt fin helg!

Jo sa...

Oooh! Jösses vilken fin hög! Här har det varit lite tomt på loppisfronten nu ett tag, men jag hittade iallafall en liten ljusblå sparbösse-elefant idag. Det verkar som om jag samlar på sparbössor..? :)

Blire någon Göteborgsresa snart, tro? :)

Slow-Eva sa...

Härligt! Vilka fina tyger!!

Pysselprinsessan sa...

När man minst anar... Ja det är så jag tänker med huset oxå !! När vi hittar det så är det just det som är det rätta! Fin tavla i inlägget nedan! En sån skulle jag oxå gärna knåpa ihop! :)
Kram