söndag 27 mars 2011

Poliskontakt å garnnystan


Syns det att jag längtar efter våren?


Oj då!
Man ska tydligen inte skoja om att man har haft kontakt med farbror Polisen, det kan tydligen straffa sig. Vilket jag bistert fick erfara i fredags morse när jag i vanlig ordning skulle köra till jobbet och upptäckte att lilla bilen helt och hållet saknade nummerplåtar!
Aja baja dumma tjyv som antagligen ägnar sig åt hyss med mina plåtar.
Nu har bilen fått fula orange tillfälliga skyltar att ha på sig till de nya kommer. Bilen hälsar att den känner sig naken och obekväm, och ganska ful till på köpet. Stackars bil.

Annars har helgen varit underbar!
Igår sydde jag för glatta livet när jag och tjejerna hade syträff. Två små bebisgrejer blev det...men jag säger inte vad än för det kan vara så att små fåglar läser här ibland och kanske skvallrar...

Dessutom var det shoppinglycka när garn- och pysselaffären i byn rear ut allt till halva priset. Tanten ska gå i pension och jag tillsammans med resten av byns tanter, tjejer och gummor rev glatt bland garnerna som det fanns hyllmeter av. Så är det någon som vill köpa fint och billigt garn är det bara att hojta, för butiken stänger tydligen inte än på ett tag. :-)

4 kommentarer:

Emmie sa...

men näe, vilken grej, att bli tjuvad på nummerplåtarna! usch vad trist!
kul att det hände något bra också, med garnutsäljningen...:)

Ulle sa...

Hoppas inte att plåterna får vara med om allt för mkt bus och olagligheter:(
Hint om till vilken garnaffär ska jag besöka på lunchen mottages tacksamt;)
Njut av den härliga solen som lyser på oss i Göteborg idag :)

Petra / Popetotrora sa...

En garn- och pysselaffär som har halva priset... då hade jag nog också varit galen och rivit och slitit. :-) Härliga vårfärger du hittade på dina garn!

Kiiromi sa...

Vilken historia. Finfina färger på garnerna du hittat.

/Mia :)