måndag 11 juli 2011

Äntligen klart...nästanVad gjorde jag mer under min singelsemester då? Jomen, jag virkade ju äntligen klart det där örngottet som liksom har varit på gång ett tag. Det har fått följa med till och från Italien. Men nu är jag nästan klar med det. Jag ska bara sy fast ett par små detaljer som jag tro kommer göra det tjusigare. I det här tempot kommer jag med lite tur kanske få det färdigt till någon gång strax efter jul.Tyget har jag köpt för ett tag sedan av en annan tyggalning, Popetotrora. Jag tycker att det är så himla fint.

3 kommentarer:

Monkan sa...

Så gulligt med virkat på örngottet och vad fint du sytt fast spetsen.

Men du! Den där boken (häftet) Handvirkat som du fotat bland märkböckerna, det är precis samma som jag har, från min farmor!

Duk (eller tablett) "nr 39" på sid 32 har jag gjort flera gånger, i olika garn, minst tre gånger ser jag för jag har bockat för de olika varven vartefter de blev klara :) och duk "nr 35" på sid 24, med garn nr 50 och virknål 14 har jag ringat in, virkad när jag var 17 och tog 6 dagar – jag har visst skrivit datum i boken... :) Just nu har jag ett projekt på gång med rutan "nr 36" på sid 26. Rutorna är färdigvirkade ska "bara" sy ihop, och fästa trådar, något som... inte tillhör mina favoritsysslor... Tänker inte berätta när jag började men det är liiite mer än 6 dagar sen ;) och ett helt annat garn än förslaget i boken.

Kiiromi sa...

Superfint och härligt tyg. supersöta elefanter du gjort också.

Ps..jag har inte glömt bort det lila tyget till dig men just nu hinns det inte med då de är nedpackade i lådor inför en make-over av mitt syrum :)

Du får det till hösten och du får mer än gärna påminna mig i ett mail i september.

/Mia :)

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vad kul att se den där gamla kompisen och att det nu blivit något fint av det! :-)