måndag 4 juli 2011

KompisenSingelsemestern varade inte så länge för jag fick rätt snabbt en ny kompis.Den här lilla elefanten har jag längtat efter att få sy ända sedan jag köpte mönstret vid vår senaste New York-tripp.Ganska lätt och kul att sy, särskilt när man har oceaner av tid på sin singelsemster vid havet.

6 kommentarer:

E.R.R.Y sa...

Åh vilken söt liten kompis!!

Svar: Maltes loppis ligger precis här i mitt kvarter så dit går jag lite då och då. Tyvärr har jag inte gjort några storfynd... det är mycket skräp folk säljer. :P Men det brukar vara väldigt välbeskökt, speciellt om vädret är fint. Om du kommer ner så hoppas jag att du säger till så jag kan komma och säga Hej! :)

Kram

Malin på pastill.nu sa...

Men hej lilla sötnos, välkommen till världen!

Gila sa...

Så söt!

Lotten sa...

Sicken liten sötis!

Jo sa...

Åh, så söt! Verkar alldeles lagom att sy!

Fanzinegruppen NKPG sa...

Jag gullar på mig en sån härlig elefant, shit syrran om Åsa får se den här kommer hon bli tokig, hon poch jag har bland annat det där med elefantkärleken gemensamt. hmm jag tror nästan jag måste marknadsföra dig lite här i Norpan, folk har kommentrerat min väska väldit många gånger nu, på jobbet på stan, på gymmet, i äffären och på brölloppet, jag kan snart nte räkna hur många, senast var det några tjejer på bröllopet och min frisör och nya kollegan på jobbet och detta är loppet inom bara en helg. Den här elefanten är liksom ännu bättre ;) den kommenterar jag på ***************** 16 stärnor av tio möjliga. :)