onsdag 21 september 2011

Mer av mitt påslakan

Igår sydde jag som en fulkomlig dåre för att hinna så mycket som möjligt innan den veckolånga symaskins-frånvaron inleddes.
Eftersom jag hade fått stränga order (fast mest från mig själv) att inför svärisbesöket röja undan alla mina tyger, prylar, mönster, små knappar, pryttlar och virkgrejer från vårt matrum/gästrum = mitt för tillfället okuperade och totalt belamrade syrum, så gällde det liksom att passa på (och sy alltså).


Så förutom att sy vidare på mitt lilla lapp-projekt passade jag även på att slänga ihop en väska till min virkning. Såna väskor kan man verkligen aldrig få för många av. Och för en gångs skull var jag inte så petnoga, så det gick snabbt också.

Nu måste jag gå och prata tyska igen. Puh!

3 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Jag har verkligen mycket pyttesmå bitar av mitt lakan. Jag vet inte hur det ska gå...
Vad mycket fint du fyndat sista tiden!

Unknown sa...

Så mye fint, vesken er jo bare så søt. Tenk hvor koselig det hadde vært om du kunne komme hit da...men skjønner om det blir for langt. Men kanskje en annen gang når du har god tid, så kunne jeg jo ha vist deg rundt i mitt loppisland;) Klem fra Wilhelmine

HannasHörna sa...

Hej! Ditt lakan är väldigt fint. Jag behöver också sy en kasse till mitt virke...du jag tänkte höra om du kan köpa senaste mollie makes och skicka den till mig. Det verkar vara helt omöjligt att få tag på den här. Jag skickar såklart pengar i förvåg och har såklart förståelse om du inte vill, kan eller orkar... Kram så länge