onsdag 4 januari 2012

Nu behöver jag er hjälp

Tyget på bilden har inte ett dugg att göra med frågan, det är bara så himla fint!

På fredag ska vi till våra vänner på middag. Ja, det är vi som ska ta med middagen, hem till dem. Eftersom de är en nybliven familj på fyra så passade det bäst med lite kompiscatering.

Nu är det så att jag skulle vilja ta med mig en egentillverkad present till den lilla nyfödda tjejen. Men jag har inga bra idéer. Så nu ber jag er om hjälp, mina pyssliga vänner, vad vill man ha i present till sin lilla bebis?


7 kommentarer:

Mona sa...

Jag röstar på en snuttefilt special, en sådan där som har som tvättrådsliknande lappar som sticker ut i massor. Av någomn anledning verkar nästan alla bebisar gilla att snutta på sånna sk lappar. Hoppas du förstår vad jag menar : ) Gillar din blogg skarpt förresten, den är så inspirerande : )
Mona

Petra / Popetotrora sa...

Du som är så duktig på att sy borde absolut sy något! Snuttefilt, lapptäcke eller blöjfodral kanske. Lycka till!!

Tyg och otyg sa...

Kanske en pekbok? Här finns en beskrivning: http://www.365slojd.se/?p=4622 De blir fina och är jätteroliga att sy!

Malin på pastill.nu sa...

Litet lapptäcke, gulligt örngott med namn och födelsedatum inbroderat, virkad skallra, virkade tossor, snuttefilt.

Jo sa...

Du kan kanske sy nåt litet gosedjur typ kalikå-djur (mönster finns nära dig om så skulle behövas..) i velour, det är ju ett mysigt material? Gärna med flärpar som Mona skrev!

Helen sa...

Vad bra att du tog upp den här frågan, tänkte göra något till en liten bebistjej också:)

Emma sa...

Jag skulle också säga snutte, eller en filt eller lapptäcke att ligga på när golvet är kallt. Fast om det är lite tidsbrist är nog snutt e att föredra, eller gosedjur! Jag har gjort en kanin, den var busenkel, martha stewart har mönster. Lycka till!