måndag 23 januari 2012

Pyssel för en slöfock

 Förra veckan var jag så galet trött. Helt obegripligt, otroligt, seg och slö. Nästan varenda kväll kastade jag mig i soffan så fort jag kom hem och sen stannade jag där resten av kvällen.

Jag skyller på vädret, på vintern och mörkret. Detta är årstiden när hudtonen övergått från blek till genomskinlig och vem tusan orkar vara pigg då?!Lyckligtvis kom jag på ett perfekt soffpyssel att pigga upp mig själv med, precis innan den själsdödande slöheten helt tagit över min kropp.

Faktum är att mitt soffhäng därefter blev riktigt produktivt och hade bara inte askarna tagit slut hade jag definitivt ökat takten.


 

Nu blev det bara fyra stycken, men jag känner på mig att dessa kommer bli helt perfekta räddare i nöden när vi ska bort på middag och jag glömt fixa present.

6 kommentarer:

HannasHörna sa...

Hej!

Det känns som om jag läser om mig själv:) Jag har också slängt mig i soffan och inte kommit upp...

Snart blir vi pigga igen!

Monkan sa...

Supersöta och blir säkerligen uppskattade som presenter.

annas alster sa...

Vilka superfina! Som små godisar! Läste om din lördag, den lät onekligen perfekt :) Kämpar också med energinivåerna dessa dagar. Men så får det va ibland. Kram!

Helen sa...

Jag har varit precis likadan, landat i soffan och sedan inte kommit upp:( Hoppas hela tiden på en bättring så jag hoppas på nästa vecka:)
Fina askar, perfekta att ha på lut när man blir bortbjuden!

E.R.R.Y sa...

Supersöta! Jag har varit fastklistrad i soffan i flera månader men nu försöker jag att ändra på det så gott jag kan!

På tal om askar, öppnade du den lila lilla julklappsasken med nr.24?

Ewa sa...

halloj! Vad har du för små askar? Tändsticksaskar? Ang påslakanet så kanske du vill byta det mot en peng? Hur stor del skulle du behöva/vilja ha?