måndag 4 februari 2013

Det blev IG för mig också


Så har det till slut hänt. 
Jag som har varit så besviken när mina favoritbloggare börjat använda instagram, för då har de plötsligt inte uppdaterat sin blogg lika ofta längre.

Så står jag plötsligt där själv. Med ett konto på instagram, och är fullständigt besatt av att uppdatera mig där - hela tiden.
För hellluuuu!!!! Va instagram är kul! :-)

Och ärligt talat passar det mitt liv perfekt just nu, det är snabbt, vackert och socialt. Precis det jag behöver när jag sitter här hemma med en liten (om än väldigt gullig) unge fastsugen på mig stup i kvarten. Särskilt flärdfullt eller socialt är ju inte det här bebislivet.

Bekräftelsen från andra på instagram är underbar och all inspirationen som är så lätt att plocka upp från andra är härlig! 

Häftigast är ju att upptäcker att kreativa och fantastiska personer som jag beundrar och inspireras av faktiskt har hittat till mig, kikat in på min sida och "gillat" något som jag har gjort!
Mallig blir jag!

Så, kära bloggen.
Jag vet ju att jag inte varit någon bra mamma för dig det senaste året. Och nu...jag vi får helt enkelt se hur det går. Men om du vill hälsa på mig på instagram så heter jag pysselpralinen där, precis som du bloggen.

7 kommentarer:

Ulle sa...

Rusar genast till mobilen och söker upp dig på insta :)

Petra / Popetotrora sa...

Ja, men det är svårt att hålla sig från Instagram. Det är ju så kul!!
Men... först blev jag besatt och fick nästan för mig att sluta blogga, men ganska snart märkte jag att hur kul och snabbt Instagram än är så saknar jag det skrivna ordet och mer genomtänkta. Båda att läsa andras skrivna ord och att skriva dom själv.
Så det får bli båda för mig helt enkelt. Dom uppfyller liksom olika behov.
Men visst blir man lite besviken när favoriterna bloggar mer sällan. Men hellre det än att bara se samma bild på ig som på bloggen.
Ha det fint!! Kram //Petra

Malin på pastill.nu sa...

Haha, känns mycket bekant! Men precis som med Petra så la sig besattheten efter en stund och det känns mer som ett vettigt användande av det just nu. men det är jättekul! Och så enkelt och det passar så himla bra när man är hemma!

Jo sa...

Lite samma här, jag skaffade det för att kunna följa de bloggare som inte bloggar så ofta. Jag skulle ju inte posta på mycket själv... Men som sagt ovan, nyhetens behag falnar och bloggen med plats för mer och fler ord har också en funktion! :) (jo dumle heter jag, btw)

63 grader nord sa...

Elsker instagram! Har vært der lenge og oppdager hele tiden nye måter å bruke det på. Begynnte der som fotointeressert og i dag er det bilder, blogger og massevis av inspirasjon jeg henter der. Og i dag fant jeg deg, på Instagram :0)
Og det var kjempefint!

Unknown sa...

Jag följer dig med glädje på Instagram! Du får gärna blogga också med sluta inte med IG är du snäll ;)

Unknown sa...

Do you realize there is a 12 word phrase you can tell your man... that will trigger deep feelings of love and impulsive appeal for you buried within his heart?

Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, admire and protect you with all his heart...

12 Words Who Fuel A Man's Desire Instinct

This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to try harder than before to build your relationship stronger.

Matter-of-fact, triggering this influential instinct is absolutely essential to achieving the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

...You will instantly notice him open his mind and soul for you in such a way he never experienced before and he'll recognize you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly interested him.