torsdag 15 oktober 2009

Ny gardin + persienn, tack!

Idag har jag städat så att svetten lackat. Man skulle kunna tro att det är kungen och drottningen som ska komma men det är bättre opp! Imorgon får vi nämligen finbesök från kära Göteborg. Och eftersom vi verkligen inte är bortskämda med besök här i hålan gäller det att göra sig till riktigt! :-)

Eftersom jag sydde nya gardiner till sovrummet igår passade jag även på att tvätta fönstren idag. Fast tyvärr såg fönstren inte kloka ut efter att jag putsat dem. Så jag drog ner persiennerna igen. Vad ska man annars göra?!Kändes mycket bra att kunna stryka två punkter till från "fjortonpunkters-listan":

- sy sovrumsgardiner
- köp & sätt upp gardinstång

3 kommentarer:

Anonym sa...

Putsa fönster är verkligen en konst som jag aldrig lyckats bemästra. Jag brukar vänta tills de är riktigt skitiga, när jag väl putsar dem kan de inte bli annat än renare hur dåligt jag än putsar. Och då blir jag nöjd. ;)

Annas Lycka sa...

Hej
Mysig blogg du har....Återkommer gärna.Kram

Fröken Fräken sa...

Jag vet inte heller hur man ska putsa fönstren så att de blir rena och utan streck, flammighet och andra konstigheter. Jag har provat allt! Men i vintermörker så syns inga flammigheter på fönster...

Jodu, nu är man hemma från Ikea och det känns som om man varit och sprungit marathon. Var kommer allt folk ifrån?!? Alla var som galna där. Jag är helt färdig! Och Billyhyllorna kom hem till slut tack vare släp. Men hur ska jag orka montera dem nu då...? Herr Fräken lät mer monteringsentusiastisk än vad jag är, och då är det allvarligt!!