måndag 13 april 2009

Glad påsk sista dagen!

Efter en mycket god och solig påsk känns det rätt okej att köra tillbaks till hufvudstaden imorgon. Nu är det inte många månader kvar där så jag ska väl överleva en sommar hoppas jag. För hur fint det än är i Stockholm och hur trevligt det än är att åka dit på semester så är det ju inte där jag hör hemma. Jag gillar verkligen mitt jobb, det är hur spännande som helst. Men det räcker inte när inte hjärtat är med. Men nu har jag laddat batterierna i sydsverige hela helgen så nu känns det rätt okej. Intalar jag mig själv.

I tisdags förberedda jag lite hastigt en påskpresent. Tidningar och lite gott fick bättre plats i en påskpåse än i ett ägg. Man tager vad man haver och syr en påse av ett prickigt tyg som jag upptäckte hade lite grönare nyans än jag hade tänkt mig när det kom från Stoff o Stil.4 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Vilken mysig påskpåse. :-)
Och riktigt fin nyans på tyget, helt i min smak.
Själv har jag sytt en köksgardin idag. I grönt faktiskt! :-)
Bild kommer på bloggen snart.
Kram

Helen sa...

Vilken fin påskpresent!

Fröken Fräken sa...

Tycker att det låter klokt tänkt. Att jobbet inte kan vara allt, utan att man behöver mer för att vara riktigt lycklig. Okej, mitt jobb är intressant, men det är ju mitt liv utanför det som är mitt "riktiga" liv. Så du spanar numera söderut då? Ja, häruppe är det tydligen inte bra att bo, när man nu blivit sjuk igen!! Jag känner ju mig som världens krassligaste, fast jag egentligen just aldrig brukar vara sjuk. Är det den långa vintern, kollegorna som är på jobbet fastän de är sjuka eller är det åldern som plötsligt börjar ta ut sin rätt?!

Ah, tyger och pyssel!! Jag är nog i stort behov av att köpa nya tyger för jag öppnar tygskåpet och alla tyger där känns..mähä...

Jenny Aronsson sa...

Tack för den fina fina påskpåsen, och innehållet var ju hur gott som helst. vilket härligt besök det var, vi får ses snart igen. Stora kramar o pussar