tisdag 30 juni 2009

Sommar


Bild lånad.

Är det bara jag eller vill man inte bara ligga i en svalkande bris på en varm klipphäll med en riktigt bra bok just nu?

Det känns lite tråkigt men jag har helt enkelt en rejäl pysseltorka nu. Återkommer när hjärnan och pysselnerven börjat samspela igen.

4 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Du är inte ensam! 1,5 vecka kvar till semester känns olidligt...

Jo sa...

Kopierar LL:s kommentar rakt av. Varmt och flåsigt är vad det är! Vi var iofs ute på grillning ute vid en strand igår, så man kan ju få ut lite av vardagskvällarna också. Om man bara orkar i värmen! Jag har också pysseltorka, det är lite som mossa i huvudet, känner jag!
När får du semester?

Monkan sa...

Jag håller med om båda, gääärna klipphäll och bok, och pysseltorkan känner jag också av. Kanske min torka beror på den förslöande värmen, det var nog inget bra beslut att stanna i stan i helgen och ligga i en helt vindstilla park, när man kunde ha tagit bussen ut till nåt bad.

Men hjälp vilka husdjur du har! Stora som hästar alltså! Jag kände mig faktiskt enormt modig när jag hälsade på hos vännen M i midsommar. Jag sov nere i källarrummet, och vågade släcka lampan fast jag just sett en stor spindel där nere!

Men åh vad tråkigt med den döda kameran, att inte kunna fota på resan.

Fröken Fräken sa...

Du kan komma hit och svalka av dig.. idag steg jag upp till härligt friska 10 plusgrader...Vad är det för sätt att välkomna mig till semestern?? Eller så tycker t.o.m vädret att det är dags för mig att städa lägenheten och försöker hjälpa mig med svalkande väder, för inte vill man hänga i solstolen nu. Är fortfarande lätt uppstressad och har inte kommit in i rätta semesterlunken än. Har inte fattat att jag faktiskt inte behöver göra ALLT nu i helgen..

Hoppas du kommer tillbaka snart med full kraft!!