tisdag 14 juli 2009

Ett tvestjärtat tecken

En tvestjärt promenerade just förbi mig på nattduksbordet.
Det är dags att flytta.

Jag började packa förut. På söndag går första flyttlasset ner till Småland. Det blir en något utdragen flytt eftersom jag bestämt mig för att få med mig allt i personbilen under några av återstående helgerna innan mitt vikariat slutar.

Tvestjärten får inte följa med.

5 kommentarer:

Jo sa...

Samboflytt! Heja! :D

Jo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken Fräken sa...

Jag misstänker att du i tanken har varit på väg därifrån rätt länge nu, så det kan ju vara skönt att få börja flytta på riktigt även om det blir på ett lite bökigt sätt! ;-) Det verkar ju dessutom finnas bra mycket bättre loppisar i Småland än vad det finns i Stockholm. Själv har man rantat runt i Kalixtrakten på diverse loppisar. Jag har även varit inne på ett militärt överskottslager som jag alltid tidigare hånat (pga deras ständigt felstavade skyltar). Men jag får nu revidera min uppfattning, jag fyndade underbara plåtlampor där !!! (pappa blev mycket entusiastisk över att han skulle få montera textilsladd på dem...typ...)

Jo men, inredningsintresse kan sprida sig. Herr Fräken var totalt ointresserad när vi träffades, men nu kan han både rabbla designers och tycka till om ett och annat. Själv är jag precis lika okunnig kring bilar och musikinstrument som när vi träffades. Moahahahaha! ;-)

Monkan sa...

Men oj, är det redan dags för flytten?! Jisses vad tiden går. Du har nu nyss flyttat hit :-)

Har en känsla av att du längtar liiiite till nya Hemmet :-) Och kanske att om du kunde flytta nu pang bom på studs och allting klart med jobb och allt, då skulle nog t.om tvestjärten kunna få följa med ;-) Och kanske t.om nån mutantspindel...

Ida sa...

Hej!! Tack gulliga du, och jag kikar gärna in här också..
Är så avundsjuk över dina bak-fynd från NY, och den där affären med banden... Jag hade dött!Ha en bra dag, Kram Ida