fredag 31 juli 2009

SemesterNu far jag på semester en vecka. Bröllop i Berlin i morgon. Undrar om jag kommer förstå vad de säger..?
Den här väskan är resultatet av förra veckans "semester tillsammans med symaskinen". :-)

4 kommentarer:

Jo sa...

Ah, en finfin väska! Ganska bra pysslat om du frågar mig :) Just väska finns på "Att sy-listan". Det får nog bli efter semestern, just nu känns det som om sista veckan kommer att bli späckad även utan väskprojekt..
Hoppas att det blir ett trevligt bröllop där nere i Tyskland!

Fröken Fräken sa...

Stilig väska! Är den sydd efter eget uttänkt mönster eller något köpt mönster?

Alltså, det blir ju rätt hoppigt med uppdelad semester.. meeen du får ju uppleva den där "yes jag har semester"-känslan många gånger på en sommar... här börjas det ju jobba på måndag, så det är väl bara att börja deppa ihop...eller nåt... Näpp, det gäller att sysselsätta sig så att man inte börjar fundera: skrapa färg, slipa bord, måla bord, sy fler kuddar, sy vardagsrumsgardiner, städa städa städa och gå på konstutstälning!
Men inget bröllop.. *småmuttrar* När ska jag få gå på bröllopspartaj a la Fyra bröllop och en begravning?

Monkan sa...

Oj, den var fin. Mycket snyggt med två olika tyger, kul med annorlunda form och väldigt fint med det påsydda bandet. Det ska memoreras :-)

Och här kommer nästa spaning :-) Ljungqvist hade också broderigarn, samma 14 kronor styck, men faktiskt bara 24 för neonerna, som jag tror att du nog ändå inte är ute efter. De hade dessutom ullgarn, 13 kronor styck.

Pysselprinsessan sa...

Jepp, det är en hellsickes lång startsträcka!!! Men konstigt nog känns det bättre och bättre att vara här! Men då menar jag inte att det någonsin kommer att vara så bra att vi flyttar hit!! :)

Jag tror att en del i det hela är att vi bestämt oss för att inte stanna l¨ngre än till jul trots att vikariatet är längre. Det känns inte så överkomligt långt trots allt!

Å vilken fin väska! Tror jag måste ta fram den lilla tyghögen jag släpat hit! :)

Kramar