fredag 17 juli 2009

New York-godis


Project Runway-butiken Moods. För mycket för mig. Här måste man vara proffs för att hitta det man letar efter. Men kolla in mängden tyg! Och det fanns tre rum till...


Pyttelilla quilt-butiken Purl i Soho var betydligt mer i min smak.
Så fint att jag nästan dog!

På tåget in till stan imorse satt jag och gjorde en liten lista på vad jag vill pyssla med nästa vecka. Listor är bra. Jag har nämligen en förmåga att glömma bort alla smarta idéer som jag kommer på att jag vill göra. Bilden ovan visar en idé som jag vill genomföra. Är det inte ett otroligt tjusigt sätt att visa sina finaste tyger?!
Igår stod jag och strök tyg en hel långfilm. Jag missade nog lite av filmen men det var väldigt mysigt att stå och stryka alla fina tyger jag köpte i New York. Ett perfekt tillfälle att liksom umgås lite med dem.
Nu är jag redo för en veckas semester tillsammans med symaskinen!

8 kommentarer:

Jo sa...

Åh, jag dreglar! :D Jag får verkligen åka dit någon gång!
Stryka låter inte så kul, men helt okej om man har en film till sysslan! Vad har du mer för roligt pyssel på lut? :)
Vi kör ju mkt grövre pyssel just nu, med rivning av sovrum, utrotning av myror och fortsättning av badrumsrenoveringen. Men idag har vi varit ute med båten och badat hela dagen! Underbart med semster!

Fröken Fräken sa...

Jaså, tillbaka till semester igen? Det låter bra det!

Men! För mycket?? Kan det bli för mycket tyg?? Tja, det är ju lätt hänt att man blir alldeles omtumlad över alla intryck, jag vet ju hur jag brukar bli efter jag kommit in på Panduro, och det är ju ingenting i jämförelse... men ändå.. nog skulle jag ge rätt mycket för att gå omkring där! Man får väl ta med sig matsäck och campingstol för att vila sig :-)

Ja, det är väl bara att fortsätta att städa här så att man kan ha bjudning här utan att skämmas. Men nog skulle jag hellre vilja sy lite nya kuddfodral.

Monkan sa...

Och tre rum till...?! Jisses vilken affär. Quiltbutiken var söt, så himla fint skyltat med alla färger, som karameller. Och sån fin samling "tavlor".

O ja, Sverige är allt för avlångt! Jag har sagt det förr, tänk om det kunde vara tre våningar med rulltrappa emellan istället :-) då skulle man ju kunna hälsa på vännerna i Småland och Skåne precis när som helst!

Aha, utejympa! Oj, det var många år sen jag gick på. Skönt att träna ute och kul blandning som du säger men det är så många andra pass jag vill gå på så Friskis utejympa finns inte plats för i schemat. Och så har jag vissa minnen av... damm som yrs upp när alla springer runt, svettig rygg som jord och gräs fastnar på när man lägger sig ner.

Nej, tacka vet jag spinning! Två våningar under jord i en kvalmig lokal helt utan syre ;-) Jag kör på flera olika ställen men jo, det är Fridhemsplan som gäller för spinning, fast de dyngsura spinningkläderna är nerpackade när jag går därifrån, noga inpackade så man blir insläppt på mataffären efteråt... Så om du sett nån i spinningkläder var det inte jag, men jag kanske kan ha en röd nejlika i knapphålet, eller du? :-)

Jag har semester men vädret har varit så fint så det har helt enkelt inte varit "tillåtet" att vara inne och greja., och kvällarna går åt till träna, tvätta, blogga och annat på datorn, om websidebygge... Jag skulle också behöva sätta mig vid symaskinen. Och vad ser man, idag är det ju minsann dåligt väder, men jag har så mycket att göra så jag vet inte var jag ska börja! Då är det lättare att bara sitta vid datorn... Bra att du sa lista, jag har ju en sån, och nu ska dem fram! Och om du lägger ut lite av vad du syr så får jag nog verkligen en spark i baken att sätta igång :-)

Och apropå bak, jag kan lova dig att det är precis lika stor variation på rumporna på SATS som på Friskis :-)

Loppan Lorum sa...

Jättefin idé med broderiramarna, så himla enkelt! Och såna spännramar borde inte vara vare sig svårt att hitta eller dyrt på loppisar. Sen är det ju det där med att ha en vägg över att sätta dem på då...

Zizzi sa...

Ser fram emot att se vad du pysslar ihop!
Kram cissi

Cel'Dara sa...

Hej hej!
Jag har själv varit rätt dålig på att kommentera på sistone.. och på att svara på kommentarer också för den delen. Så det blir nog faktiskt skamvrån för mig också då! :-S
Men jag har dig på min Bloglovin' så jag missar åtminstone inga av dina inlägg! ;-)
Himla fiffigt det där med tygbitarna i broderiramarna (eller vad det kallas). Såna ramar ser man ju jämt på second hand... funderar på om jag inte skulle köpa ett gäng och göra nåt liknande! :-)
Kram

En liten smula sa...

Hej! Du har verkligen väckt en längtan efter NY-resa hos mig!! Nog har jag ju tänkt tanken på att där måste ju allt finnas men mina vildaste fantasier kunde inte ens tänka såhär långt...Jag blir jättenyfiken på allt och jag kan tänka mig att eftersom det ser ut så inbjudande på bilderna så måste det vara överväldigande att befinna sig där och se allt.

Nu ska jag kika vidare på din blogg, den ser superfin ut!

/Sara

Weaveron Textile sa...

Great idea ...
click it...: http://www.weaveron.com/