torsdag 24 september 2009

En nåldyna

Att kunna handarbeta betyder så mycket för mig. Jag tycker att det är både mysigt och avkopplande och för det mesta himla kul. Samtidigt är det ju väldigt praktiskt. För man kan göra sådana saker som man faktiskt behöver. Och med lite tur blir de ju oftast också precis så som man vill ha dem.
Ja, oftast alltså.

Nu behövde jag i alla fall en nåldyna...med muffins på...Tygerna kommer från Panduro i Växjö (muffins), New York (prickigt) och Berlin (Babushkorna). Internationellt va! ;-)

6 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Så himlans söt den blev! :)

Anonym sa...

Så fiiiiin såååå!
Jättehärliga tyger.

Jo sa...

Handarbete is the shit! :) Synd att du inte bor i Götlaborg, annars hade vi ju kunnat ha syjunta och virkjunta mest hela tiden!

jojo sa...

Åh, vill också sy något fint av mina Frau Tulpetyger. Jättesöt dyna! Apropå marknad, man behöver inget företag eller f-skattesedel så länge det är en hobbyverksamhet man håller på med, däremot måste man på något sätt skatta för eventuell inkomst, men det gör man på egen deklaration. (Vi håller på att titta på allt sånt där nu, det är ju en riktig djungel) Vore ju roligt att någongång i framtiden starta ett företag å tjäna lite pengar på det man gör, men det är en framtida saga.
Pyssla på!

Fröken Fräken sa...

Nämen, kan det vara möjligt att du valt ett muffinsmönstrat tyg?!?! ;-) Söt blev nåldynan!!

Nä, det är inget smart att straffa sig själv med negativa tankar eller att man inte "får" göra saker bara just nu inte har något jobb! Det var ju inte ditt fel (jag blir så trött på alla politiker som får det att låta som om alla arbetslösa bara ryckte upp sig såå skulle de få ett jobb. Som om arbetslöshet var ett individproblem...!! Argh!!) Så, nu är det slut på sådant! Order från Fröken Fräken!!

Jomen, tänka sig. Man överlevde kickoffen. Trots vurpa över mountainbike rätt in i ett par lingontuvor och ett par stenar. Kollegorna visade sig vara riktigt trevliga vid sidan av (men det är dock skönt att slippa dem nu när det är helg. Min välvilja har gränser!!) och bo på hotell med någon annan som städade efter en. Jomen, det går bra det med.
Men pysselhelg, det är bäst det!!!

Sydrömmar sa...

Vilka jättefina handarbeten du gör!! Supersöt nåldyna och jättefina Babushkor. Såg att någon skrev om att stå på marknad och sälja, har du provat?

Hälsningar Sara, Sydrömmar