måndag 28 september 2009

Måla måla

Idag är det målarverkstad i vardagsrummet.
Hallspegeln fick en krok igår, så nu kan den till och med hänga på väggen och man ser äntligen hur man ser ut ovanför vaderna! Men när den väl hängde där upptäckte jag att den nog borde vara vit. Så nu ligger spegeln, knoppbrädan och kökshyllan på tork. Och hemmet är förvandlat till ett smärre kaos igen.
Jag tror faktiskt att jag smiter ut en liten stund...

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Målarverkstad i vardagsrummet? Välkommen till min värld! :-) För de stora grejerna är vardagsrumsgolvet reserverat, för smågrejer blir det köksbänken! Vaddå, var man ska laga mat? Äh, det löser sig! Bara man får pyssla så!

Jag kan lova dig att jag hade lyssnat med längtan i blick när du berättat om dina tygfynd från New York (och fotona från Stof och stil var ju to die for! Vaddå, om ni varit till den butiken hade ni väl varit till det bästa som Mamlö hade att erbjuda, så då var det väl bara att åka hem igen?..). Men jag vet hur det är, damerna här (mestadels 45+) är inte så särskilt intresserade av att diskutera tyger. Nej, skrytobjekt, barnbarn och hur duktiga de är med att träna (och så röker de hela vägen till och från träningen!) smäller tydligare högre..

Jo sa...

Målarverkstad, det låter det! :) Här hinner jag bara smyga till mig lite virkstunder mellan projekten. Jag lääängtar till helgen då jag har aviserat att jag inte ska göra nåt alls. Om jag inte får ett ryck då. Men jag behöver inte göra nåt! :)

Unknown sa...

hej hej! Tycker du har en jättehärlig blogg och ville bara meddela att jag lagt till den som länk hos mig =) Hoppas det går bra! Ha en fin dag!// Jasmin